Te asteptam si pe retelel sociale

Nationala

550 de romani au cumparat bilete pentru meciul cu Franta

FRF a anunţat, astăzi, că toate cele 550 de bilete rezervate suporterilor români pentru meciul cu Franţa, de pe 5 septembrie, au fost vândute.

Iată anunţul postat pe site-ul oficial al FRF:

„Anunţăm pe această cale că azi, 25 august a.c., la ora 11.30, s-a încheiat procesul de vânzare a biletelor alocate suporterilor noştri la meciul Franţa – România, programat în ziua de 5 septembrie a.c., de la ora 21.00 (22.00 – ora României), pe „Stade de France” din Saint-Denis.

Procesul s-a întins, începând de la data de 19 iunie a.c., pe durata a mai bine de două luni, online, pe site-ul www.biletefotbalonline.ro.

Toate cele 550 de bilete rezervate şi plătite de cei interesaţi, ulterior comandate şi plătite, de FRF, Federaţiei Franceze au fost vândute, nemaiexistând posibilitatea de a comanda alte bilete”.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: