Te asteptam si pe retelel sociale

Alte sporturi

5 reguli importante in Airsoft de care sa tii cont atunci cand te joci

Persoanele care au experienta cu jocul Airsoft stiu cu siguranta toate regulile pe care le vom enumera mai jos, insa pentru incepatori este bine ca acestea sa fie deja stabilite pentru a fi evitate conflictele sau chiar excluderea de pe campul de joc.

Tine cont de distanta minima de la care poti trage

Distanta aceasta este stabilita in functie de campul de joc si variaza in functie de mai multe situatii. De la o distanta mica, daca te intalnesti cu un dusman , de obicei nu tragi, pentru ca cele mai multe campuri de airsoft vor solicita sa va indepartati si sa va atacati de la o distanta mai sigura. Este important sa determini predarea oponentilor expusi, care nu te-au vazut, pentru ca este o decizie complet neinteleapta sa impusti jucatorii de aproape in spate. Daca nu se predau, poti trage in ei. Cele mai multe pistoale Airsoft au putere mare si daca tragi de foarte aproape, chiar daca exista costumul de protectie, lovitura doare.

Soldatii cazuti nu vorbesc

Dupa ce ai fost lovit si scos din joc, poti merge inapoi la zona de plecare sau poti ramane nemiscat in asteptarea unui medic, insa nu trebuie sa vorbesti. Daca vorbesti, vei fi eliminat de pe teren sau poti sa primesti o pedeapsa mai severa de la arbitru cum ar fi sa stai o runda sau sa nu intri noaptea.

Asculta arbitrii

Arbitrii lucreaza pe teren si au autoritatea de a te elimina. Atunci cand trisezi intr-un joc bazat pe onoare si esti prins, vei fi dat afara sau vei fi marcat drept o persoana de urmarit. Daca arbitrul iti spune sa te opresti, trebuie sa asculti si nu sa continui sa te misti sau sa joci. Daca crezi ca arbitrul a gresit, va trebui sa ii ceri sa iti explice dupa ce runda curenta s-a terminat sau poti sa te conformezi pur si simplu.

Tine cont de limitele FPS

Un numar mare de campuri de lupta au o limita maxima in ceea ce priveste puterea armei tale si cei responsabili vor verifica toate armele inainte de a le aproba in joc, pentru a se asigura ca limitele nu sunt depasite. Daca reusesti sa strecori o astfel de arma si esti prins, vei fi eliminat din joc, deci respecta regulile daca vrei sa joci in bune conditii.

Atentie la regulile pentru focuri oarbe

Cele mai multe campuri nu accepta focuri oarbe. Asta inseamna ca nu ai voie sa tragi peste un perete sau de dupa colt, fara ca fata ta sa fie expusa. De asemenea, nu poti trage cu salbaticie fara sa iti expui capul, pentru ca nu esti intr-un razboi pe transee iar jocul va deveni foarte putin distractiv. Este important sa vizezi fiecare lovitura, avand capul expus in spatele pistolului. Tragerea de pe sold nu se pune ca lovitura oarba, insa daca ai tot corpul expus este recomandat sa incerci totusi sa iti orientezi, focurile chiar daca esti o persoana comoda si preferi sa tragi random.

 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: