Servicii eficiente de transport internaţional prin Orient Spedition

Lumea logisticii este foarte largă și este împărțită în mai multe tipuri de logistică care, la rândul lor, utilizează diferite mijloace de transport, cum ar fi transportul rutier, maritim, aerian, agabaritic, feroviar pe plan intern sau internațional. Toate au un lucru în comun, sunt legate între ele prin transportul de mărfuri.

Companiile trebuie să fie conectate între ele, dar necesită și o uniune cu clienții și furnizorii și realizează acest lucru prin transportul de mărfuri. Cu atât mai mult dacă vorbim despre faptul că trăim într-o societate globalizată și interconectată.

De fapt, transportul este un serviciu esențial care permite organizațiilor să își desfășoare operațiunile zilnice prin reunirea furnizorilor, clienților și companiilor.

Când vorbim despre transportul de mărfuri, ne referim la diferitele servicii de transport de marfă pe care le avem la dispoziție pe piața actuală pentru a exporta sau importa produse la nivel național sau internațional.

Prin aceste operațiuni se pot trimite sau primi mărfuri din aproape orice colț al lumii și în funcție de caracteristicile lor și de nevoi , este mai convenabil să se folosească un tip de serviciu de transport de marfă sau altul. De exemplu, nu va fi același lucru să ai nevoie de un serviciu de transport pentru mărfuri perisabile, decât unul pentru mărfuri refrigerate, altul pentru mărfuri periculoase sau pentru mărfuri fragile etc.

Orient Spedition te poate ajuta prin efectuarea operațiunilor de transport, de la și către orice loc și te poate consilia cu privire la cel mai bun mod de a face acest lucru și la diferitele procese vamale pentru fiecare operațiune și tip de afacere.

Orient SRL este o companie de transport conștientă că succesul său vine din mâna marelui capital uman. Astfel, cei peste 80 de oameni angajați în cadrul acestei firme, stau la baza succesului. Personalul cunoaște foarte bine procesele de funcționare ale firmei adaptându-se foarte bine noilor sarcini de muncă. Angajații sunt recrutați și selectionați după proceduri adecvate potrivit pregătirii profesionale.

Misiunea companiei este de a oferi clienților cele mai bune soluții logistice în toată activitatea lor și îndeplinirea cerințele de consultanță în comerțul exterior, oferind întotdeauna un serviciu cuprinzător și de calitate care să le permită să își satisfacă nevoile și așteptările.

Profesionalismul, efortul, etica, sustenabilitatea, respectul, integritatea și umanitatea sunt valorile care definesc această companie. Orient își dezvoltă munca în conformitate cu aceste 7 principii, lucrând eficient, legal și uman.

Află mai multe detalii despre serviciul de transport marfă și alte detalii importante despre societate, accesând site-ul web www.spedorient.com.

Stiri recente

Cozmiuc şi Bejan, medalie de aur la dublu rame la CM de canotaj

Echipajul de dublu rame (M2-), compus din Marius Cozmiuc şi Sergiu Bejan, a cucerit medalia de aur la CM...