Vrei sa devii instructor de fitness? Curs Instructor de fitness (personal trainer) – Pentru cei pasionați de sport și o viață sănătoasă

Aceste cursuri vă permit să vă dezvoltați cariera în domeniul fitness, lărgind abilitățile cu un domeniu mai specializat, permițându-vă să vă construiți portofoliul și să învățați lucruri noi. Puteți alege dintr-o gamă de cursuri și zone de interes aici.

Dacă eşti pasionat de sport, fitness sau de un stil de viaţa sănătos sau să ajungi să antrenezi şi să faci din asta un business profitabil, poţi începe prin a te înscrie la cursurile unei şcoli de fitness.

O carieră în fitness este plină de satisfacții. Începeți prin a învăța elementele de bază, dar știți că succesul necesită mai mult. Dacă într-adevăr veți reuși, atunci trebuie să fiți dispuși să mergeți dincolo și mai departe. Certificarea reprezintă fundamentul pentru carieră pe termen lung.

Asociația Succes în Educație și Sport – ASES organizează în prezent curs de instructor de fitness autorizat.  Aici vei învăţa cum funcţionează corpul uman, cum să creezi un antrenament, care sunt bazele nutriţiei, cum să atragi client noi şi să îi menţii pe aceia pe care îi ai folosind unelte şi tehnici noi de antrenament.

 

Cursul este autorizat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației prin Autoritatea Națională pentru Calificări. Acest curs vă dă posibilitatea să lucrați legal ca și instructor de fitness, atât în România cât și în străinătate.

 

 Următorul curs începe pe 15 septembrie ! Înscrie-te acum!

 

Aveți posibilitatea de a urma singurul curs non-profit din România organizat de Asociația Succes în Educație și Sport care are ca scop principal dezvoltarea și promovarea sportului, în parteneriat cu Stay Fit Academy.

Cursul durează 5 săptămâni, se organizează sâmbăta și duminica.

Se desfășoară la Stay Fit Pantelimon !

 

Înscrierea se poate realiza trimitând documentele prin email la contact@asociatiasucces.ro sau la sediul asociației pe Bulevardul Chișinău, nr 1, în incinta Complex Definului, Cercul Magic, sector 2, București.

 

Acte necesare:

  • act de identitate
  • certificat de naștere
  • certificat de căsătorie
  • ultimul act de studiu ( minim 12 clase absolvite cu sau fără diploma de bacalaureat )
  • adeverință medicală cu mențiunea apt pentru cursul de fitness

Telefon 0771 430 955

Email contact@asociatiasucces.ro

 

Dacă vrei să afli mai multe detalii intra pe linkul următor şi fă primul pas pentru cariera ta în fitness —–>>>>https://asociatiasucces.ro/curs-de-instructor-fitness/ sau viteaza pagina de Facebook a Asociației Succes în Educație și Sport pentru a fi la curent cu cele mai noi informaţii despre cursuri (https://www.facebook.com/asociatiasucces/)

 

 

Stiri recente

Planurile de securitate ale Jocurilor Olimpice de la Paris au fost furate dintr-un tren

O geantă în care se aflau un computer şi două stick-uri de memorie USB care conţineau planurile de securitate...