SUPER CONCURS: Câştigă o bicicletă PEGAS cu asistare electrică!

Luptă împotriva monotoniei! 

Drumurile grele, asfaltul, zăpada, gravel-ul sau macadamul sunt elementele unde Pegas Partizan poate lupta cu succes împotriva monotoniei. Partizan, bicicleta cu asistare electronică la pedalare, este soluția actuală pe care Pegas o propune pentru deplasarea pe două roți într-un mod original și captivant. Cu ce arme luptă Pegas Partizan: cadru ușor de aluminiu 6061, cuvete integrate, suspensie paralelogram cu arcuri duble și frână pe disc, motor de la Bafang de 250W 36v cu acumulator Li-Ion Samsung 10AH /36V, iar transmisia este de la Shimano. Detaliile retro, cum ar fi farul față sau claxonul electric de 12V, vin să întărească prima propoziție de mai sus.
Dimensiuni de gabarit – L 178cm x H 81-105cm x l 66cm

Site-ul revistei SPORT MAGAZIN (sportm.ro) organizează un concurs special, care are ca premiu o bicicletă Pegas Partizan cu asistare electrică.

ÎNTREBARE CONCURS: Cum se numeşte proiectul lansat de Pegas din nevoia oamenilor de a avea la dispoziție biciclete dockless pe care să le poată utiliza, ușor și rapid, la orice oră, din aproape orice loc din Bucureşti şi împrejurimi, susţinând traficul alternativ, protejând mediul înconjurător, prin combaterea poluării?

Răspunsul îl puteţi afla accesând site-ul sportm.ro si https://bicicletapegas.ro.

Tot ce trebuie să faceți pentru a intra în tragerea la sorți pentru câștigarea premiului este să dați Like paginilor de Facebook https://www.facebook.com/RevistaSportMagazin/şi https://www.facebook.com/bicicletelepegas/ si să trimiteți răspunsul la întrebare pe adresa de mail contact@sportm.ro.

Această întrebare a concursului este valabilă până pe 25 februarie 2019.

Mai multe detalii puteți afla citind regulamentul concursului, pe care îl găsiți mai jos.

Regulament CAMPANIE “Concurs bicicletă Pegas:
Art. 1. Organizatorul Campaniei:

Organizatorul campaniei este Clubul Media Business SRL, prin intermediul site-ului www.sportprofit.ro, cu sediul social în București, Bulevardul Octavian Goga, Nr.22, Sector 3, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului, sub nr. J40/8416/27.04.2007, C.U.I.21649958, IBAN RO94 BTRL RONC RT03 6159 3401 deschis la Banca Transilvania, reprezentată de Chiriac Aurelian Romeo, în calitate de Președinte. Campania se va desfășura conform prevederilor prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament, dar nu înainte de a anunța publicul în prealabil.

Mecanismul de desfășurare

Tema concursului:

Poți câștiga o bicicletă Pegas pusă la dispoziţie de compania Pegas dacă răspunzi corect la întrebare pe mailul contact@sportm.ro.

Pentru a participa la concurs, utilizatorii trebuie să citească Regulamentul de concurs și, în situația în care optează pentru înscriere, să parcurgă cumulativ în perioada de desfășurare a Concursului următoarele etape:

Să acceseze pagina de Facebook (oficială) „Sport Profit (sportm.ro)” și să bifeze opțiunea „Like”; Să acceseze pagina de Facebook (oficială) Bicicletele Pegas„ și să bifeze opțiunea „Like”;

Să trimită mail pe adresa contact@sportm.ro cu răspunsul corect la întrebarea adresată participanților de către organizatorii acestui concurs. De asemenea, va rugăm ca în mail-ul trimis să ne transmiteţi numărul dumneavoastră de telefon și adresa.

Un participant va avea dreptul să participe de pe un singur cont pe durată campaniei. În cazul în care Organizatorul va identifica mai multe conturi ca aparținând aceluiași participant, acesta își rezervă dreptul a anula atât conturile cât și participările acestuia.

Câștigătorul va fi contactat prin email, iar numele său va fi afișat pe pagina de Facebook Sport Profit în ziua extragerilor.

Art. 4. Premiile Campaniei și acordarea acestora

În cadrul Campaniei “Concurs Bicicletă Pegas” se va acorda o bicicletă Pegas cu asistare electrică.

Art.5. Desemnarea Câștigătorului

Desemnarea câștigătorului se va face prin tragere la sorți.
Organizatorul are obligația de a anunța câștigătorul prin email în ziua tragerii la sorți, la adresa de email declarată în momentul înscrierii în promoție.
Organizatorul va încerca să contacteze prin email câștigătorul de maxim 2 ori, în maxim 48 de ore de la tragerea la sorţi.
4. Organizatorul își asumă dreptul de a trimite premiile câștigătorilor cu domiciliul în provincie. Pentru cei cu reședința în București, înmânarea premiilor se va face personal de către un reprezentant al campaniei.

5. În cazul în care câștigătorul nu și-a revendicat premiul (nu a răspuns la email, refuză premiul sau nu respectă condițiile și termenele impuse de prezentul regulament etc.) în termen de 6 zile calendaristice din momentul ultimei notificări trimise, acesta este considerat câștigător nevalidat și va pierde orice drept asupra premiului câstigat.

Art. 6. Regulamentul campaniei

Regulamentul campaniei este disponibil gratuit oricărui participant pe site-ul www.sportm.ro.

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...