Viduka a calificat Middlesbrough

Deşi este pe punctul de a părăsi pe Middlesbrough, atacantul australian Mark Viduka a marcat două goluri în partide de Cupa Angliei câştigată greu, 4-3, cu Hull City.

Chiar dacă diferenţa a fost minimă, gazdele au condus cu 3-0, goluri Hines, Viduka şi Yakubu, oaspeţii au revenit la 3-2 după golurile lui Dawson şi Parkin, acelaşi Viduka a făcut 4-2 pentru Boro iar acelaşi Dawson a redus din diferenţa pentru Hull.

în alte partide, Southend s-a impus cu 2-0 la Barnsley, goluri Maher şi Bradbury, Bristol a câştigat cu 2-0 la Coventry, goluri Murray şi Showunmi, Ipsiwich a trecut la limită de Chestes, 1-0, gol Richards în minutul 84, Manchester City a învins greu pe Sheffield Wednesday, 2-1, goluri Ireland şi Vassell respectiv Bullen, Wolverhampton a câtigat la Oldham cu 2-0, goluri Potter şi Davies, iar Plymouth Argile a învins şi ea la limită pe Peterborough, 2-1, goluri Hailes şi Norris, respectiv McLean.

Partida dintre Luton Town şi Queens Park Rangers a fost amânată pentru marţi, 23 ianuarie, iar miercuri, 17 ianuarie, se joacă alte trei partide din turul trei, Fulham – Leicester, Tottenham – Cardiff City şi Newcastle – Birmingham.

Stiri recente

Rapid a învins în derby-ul cu FCSB, 2-0. Giuleștenii, neînvinși în fața campioanei

Rapid a învins FCSB, 2-0, în ultimul meci din etapa a 10-a a play-off-ului Superligii. Echipa din Giulești a câștigat...