VIDEO/ SEX SCANDAL CU PRESEDINTELE FIA, MAX MOSLEY

Presedintele FIA, Max Mosley (foto), este implicat intr-un amplu scandal sexual si nu numai, dupa ce a participat la o orgie alaturi de cinci prostituate. Asociatile evreiesti din Marea Britanie sunt revoltate, pentru ca Mosley apare in imagini jucand rolul unui comandant nazist, si cer demisia oficialului

Scandalul a pornit de la tabloidul britanic News of the World, care a intrat in posesia unei inregistrari in care boss-ul FIA, Max Mosley, se distreaza alaturi de cinci prostituate intr-un apartament din Londra.

Imaginile il infatiseaza pe Mosley mai intai rolul unui detinut, cu prostituatele in rol de gardieni nazisti, apoi rolurile se schimba, iar „Mad Max” devine comandant, dandu-le ordine „fetitelor” in limba germana.

Asociatile evreiesti din Marea Britanie nu au gustat, insa, spectacoul bizar oferit de cei sase „petrecareti” si cer demisia de onoare a liderului FIA, mai ales ca tatal acestuia este fondatorul Uniunii Britanice Fasciste, organizatie activa inaintea si in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Mosley, care are 67 de ani, este casatorit de 48 de ani si are doi copii.

VIDEO: News of the World / ATENTIE: clipul este explicit!