Te asteptam si pe retelel sociale

Sport Magazin TV

(VIDEO) Interviu cu unul din cei mai apreciati instructori de fitness din Bucuresti – Caramalau Marian

Caramalau Marian este unul din cei mai cautati instructori de fitness din Bucuresti, care a avut in ultimii ani o ascensiune frumoasa in aceasta industrie.

Mai jos puteti urmari interviul acestuia acordat revistei Sport Magazin.

Daca sunt aspru in sala?

Fara nici un fel de ezitare va spun ca am o atitudine de frate mai mare care vrea sa te invete de bine,aspru nu sunt pentru ca in cercul nostru sunt oameni respectuosi cu bun simt, oameni care stiu sa iti expuna o problema atunci cand o au!

De ce am decis sa fiu antrenor?
Am decis sa fiu antrenor pentru ca vreau sa impartasesc cu cat mai multa lume cunostiintele mele si pentru a va ajuta sa va uitati in oglinda cu drag, pentru a va avea un mod de viata sanatos si pentru a va mari stima de sine!

Continuarea o puteti vedea in video de mai jos:

Sfatul pe care il dau cu draga inima este sa faceti sport indiferent de varsta, indrumati-va copii catre sport, faceti miscare pentru ca acest lucru are nenumarate beneficii atat fizic cat si psihic!

Caramalau Marian

Absolvent al Asociatiei Succes in Educatie si Sport.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: