Te asteptam si pe retelel sociale

Tenis

TENIS/ Cirstea si Gallovits, in turul I la Amelia Island

Posesoare a unui wildcard, jucatoarea romanca de tenis Sorana Cirstea (foto) a fost norocoasa la tragerea la sorti de la turneul Amelia Island din Florida. Cirstea va juca in primul tur cu o reprezentanta a tarii gazda, Bethanie Mattek. Americanca este venita din calificari si este ocupanta pozitiei 153 in clasamentul mondial, informeaza site-ul soranacirstea.ro.

Jucatoarea din Romania are prima sansa de calificare in fata lui Mattek, care in acest an are doar o singura victorie in 7 partide. Daca va trece de Mattek, Sorana va juca in turul al doilea cu Amelie Mauresmo. Fiind una dintre favorite, Mauresmo este calificata automat in turul al doilea. Sorana Cirstea ocupa in prezent pozitia 90 in clasamentul WTA, in cadere 2 locuri fata de saptamana trecuta, in mare parte din cauza eliminarii din primul tur de la Miami.

De asemenea la turneul din Florida este prezenta si o alta jucatoare din Romania, Edina Gallovits, cea mai bine clasata romanca, locul 56 in clasamentul WTA.

Gallovits va juca in primul tur cu argentinianca Gisela Dulko, locul 46 WTA. In cazul in care va trece in turul al doilea, ea va da piept cu poloneza Agnieszka Radwanska.

Turneul de la Florida este destul de important, premiile totale fiind de 600.000$

Citeste mai multe!