Te asteptam si pe retelel sociale

Creații

Survivor România, lider absolut de audiență duminică seară

Ediția Survivor România a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 19:58 – 23:29, informează survivor.protv.ro.

În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.8 puncte de rating și 23.3% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.7 puncte de audiență și 17.6% share. De-a lungul difuzării, peste 1.7 milioane de români au urmărit cele două victorii ale Războinicilor, iar în minutul de aur, la ora 21:56, aproape 2.2 milioane de telespectatori au ales să-și încheie săptămâna cu ochii pe PRO TV.

Pro TV a fost lider de audienţă duminică seară, probele prin care au trecut Faimoşii şi Războinicii fiind urmărite, în medie, de peste 1,7 milioane de români în fiecare minut, informează pagina de media. Antena 1 s-a clasat pe locul doi cu o nouă ediţie a show-uluiiUmor, însă la distanţă de peste 700.000 de telespectatori faţă de lider. Kanal D a fost ultimul loc de pe podium, difuzând game show-ul Roata Norocului. Digi Sport 1, care a transmis un meci alFCSB a ajuns până în top 3.

Nu ratați, de la 20.30, Survivor România! Ediția poate fi urmărită în avans pe VOYO

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: