Te asteptam si pe retelel sociale

Creații

Survivor, lider de audiență și marți seara

Ediția Survivor România  a fost lider de audiență, în intervalul orar 19:58 – 23:00, informează survivor.protv.ro.

 

Emisiunea de la Pro TV a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:33. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV. Aici avea 6.1 puncte de rating și 20.0% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 4.4 puncte de audiență și 14.5% share.

De-a lungul difuzării, peste 1.4 milioane de români au trăit emoția unei noi seri puternice. Iar în minutul de aur, la ora 21:38, aproape 1.9 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV!

La Consiliul de Eliminare, TJ Miles a fost votat să plece acasă.

La individuale intră Nedelcu, Ionuț, Oana, Ștefania , Drăgulescu, Blaze, Elena  și Delea. Ei sunt cei 8 care continuă lupta spre titlu și premiul de 100.000 de euro. 

(Foto – Facebook Survivor Pro TV)

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: