Gabi Balint l-a distrus pe Dan Petrescu: „Și dacă ești beat sau drogat n-ai voie să faci așa”! Video

CFR Cluj a câștigat titlul de campioană, iar ardelenii au petrecut la un restaurant de lux.  Printre scandări au existat și unele jignitoare la adresa rivalilor. „Cine ține cu Steaua (n.r. FCSB) / Să-i f***m familia!”.

Gabi Balint, fost coleg cu Dan Petrescu la echipa din Ghencea, a tunat la adresa antrenorului celor de la CFR Cluj, după ce a văzut imaginile.

„Ce s-a întâmplat la acea petrecere, când eu nu am putut să cred că Dan Petrescu, fostul stelist, fostul coleg ani de zile, care a crescut la Steaua, iar Steaua l-a făcut fotbalist, poate să spună așa ceva, să cânte așa ceva despre familiile suporterilor Stelei. Chiar dacă ei sunt împărțiți acum și s-a referit la alții, sunt tot suporteri ai Stelei. Nu poți să faci așa ceva.

Din punctul ăsta de vedere, sunt total decepționat și îmi pare tare rău. Eu l-am considerat totdeauna un apropiat, un prieten, un coleg, am împărtășit atâtea clipe, am auzit de nu știu câte ori tribunele care îi strigau numele. Tribunele pline de steliști, cu ăia cu care el le făcea ceva la familiile lor. Nu se poate așa ceva. Oricât de beat ai fi… de fericire, că știu că nu bea alcool.

Dar oricât de beat ai fi de fericire, n-ai voie să te comporți așa. Chiar voiam să recomand ca la ultimul meci, așa cum se face în Spania, FCSB să face culoar echipei CFR și să o aplaude. A făcut-o Real pentru Barcelona, a făcut-o Barcelona pentru Real sau Atletico Madrid.

Așa se procedează în țările civilizate, când există fair-play, îi aplauzi pe cei care sunt campioni, iar CFR a meritat. Dar după ce am văzut la acea petrecere și ce s-a cântat acolo, nu pot să spun, n-am cuvinte să spun ce ar merita cei care au cântat acele lucruri și care au înjurat cum am înjurat acolo”, a declarat Gabi Balint la Digi Sport.

„Și dacă erai drogat sau beat…”

„Pentru mine a fost un moment în care mi-aș fi dorit orice pe lumea asta să se întâmple, dar numai să nu văd acel lucru și să nu-l văd pe Dan Petrescu în mijlocul lor. Crede-mă, sunt foarte decepționat și nici nu știu dacă scuzele pe care și le-ar cere ar fi suficiente în momentul ăsta.

În rest, jos pălăria, e un antrenor de la care au mulți de învățat, care a demonstrat și va demonstra în continuare, dar cu atitudinea asta nu poți să ajungi la o echipă mare. Va fi aici, în România, poate după aia în Turcia, printr-o țară arabă, în China, dar nu poți să te ridici la un nivel.

Cum ai putea să-l vezi pe Guardiola, Klopp sau marii antrenori ai lumii să scandeze asemenea inepții sau tâmpenii, mai ales împotriva celei care te-a crescut? Echipa cu cei mai mulți suporteri din țara asta, da? Ce scuze? Și dacă erai drogat sau beat…”, a mai spus Gabi Balint pentru sursa citată.

Stiri recente

Turneu ATP 250 în Capitală, în aprilie 2024

Turneul internaţional ATP 250, dotat cu premii totale în valoare de 600.000 de euro, organizat de Fundaţia Ţiriac, se...