Suplimentele recomandate de Conor McGregor sunt disponibile și în România

Suplimentul de proteine ​​Syntha 6 Edge, produs de cunoscutul brand BSN (recomandat de luptătorul MMA Conor McGregor, campionul UFC Lightweight Championship), este disponibil și în magazinele de profil din România. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu BSN, compania este unul dintre liderii globali ai suplimentelor nutritive, fiind recunoscută pentru investițiile uriașe în cercetare, produsele sale fiind printre cele mai eficiente de pe piață.

Produsul vine în completarea ​​Syntha 6, unul dintre cele mai cunoscute și utilizate suplimente de proteine disponibile pe piața din România și cea globală. Syntha 6 Edge este un produs și mai avansat, oferind până la 24 de grame de proteine pe porție și numai 1,1 grade de zahăr, reprezentând un nutrient excelent pentru orice moment al zilei. De asemenea, utilizatorii acestui tip de suplimente apreciează Syntha 6 Edge pentru gustul foarte bun, similar cu cel al unui shake.

Acest supliment este excelent pentru creșterea masei musculare și atingerea necesarului zilnic de proteine în acest scop. De asemenea, produsul este recomandat pentru recuperarea de după antrenament.

Prețul găsit de noi pe site-urile care comercializează suplimente nutritive pentru BSN Syntha 6 EDGE de 1.8 kg este de aproximativ 190 de lei plus costuri de livrare.

Stiri recente

Perfecționism în gimnastică, cu Andrei Muntean – Podcast Business Philosophy

https://www.youtube.com/watch?v=wKRFlSE85Kk&t=2659s Podcastul Business Philosophy l-a avut ca invitat pe Andrei Muntean, singurul gimnast român calificat la Jocurile Olimpice de la...