Prețurile biletelor la meciul România – Armenia

Arena Națională va găzdui în data de 1 septembrie, de la ora 21:45, cea de-a șaptea partidă a României din grupa E de calificare la Campionatul Mondial Rusia 2018, contra reprezentativei Armeniei.

Biletele sunt disponibile online începând de vineri, 4 august, numai pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Acestea pot fi achiziționate atât prin plata cu cardul, cât și ramburs. Singura varianta de achiziționare a biletelor în care poți alege locul pe stadion este cea online.

Fiecare persoană poate procura maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data și locul nașterii ale titularului vor fi inscripționate pe toate). În cazul modificării titularului, tichetele vor putea fi preschimbate (inscripționate cu noul nume) la casieria din B-dul Basarabia, în perioada 31 august – 01 septembrie.

Prețurile biletelor la meciul România – Armenia:
Peluze (inel 1 și 2) | 15 RON
Tribuna Vest (inel 2) | 40 RON
Tribuna Est (inel 1 și 2) | 40 RON
VIP I | 450 RON
VIP II | 250 RON

Copiii au accesul gratuit
Pentru copiii sub 14 ani accesul va fi gratuit, doar dacă aceștia vor fi însoțiți de un adult și vor avea asupra lor bilete valabile, cu valoare zero, care se pot procura de la casele de bilete sau care pot fi printate acasă. În cazul în care biletele sunt achiziționate online, este necesar să se aleagă pachetul dorit, în funcție de numărul de adulți și copii.

Porțile se vor deschide cu două ore și un sfert înainte de fluierul de start al partidei, adică începând cu ora 19:30. Vă rugăm să veniți din timp pentru a evita aglomerația la porțile de acces.

Print-at-home, fără taxe suplimentare
Pe lângă opțiunea livrării (6 RON în București și 9 RON în țară), suporterii au și varianta print-at-home, prin care își pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare. (IMPORTANT! În cazul achiziționării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepționate pe adresa de e-mail).

Din 26 august, și la case
De asemenea, începând de sâmbătă, 26 august, în eventualitatea în care va mai exista disponibilitate, biletele vor putea fi achiziționate și de la casieriile de la Arena Națională, astfel:
26 august – 31 august | 12:00 – 19:00
1 septembrie | 12:00 – 21:45

(text si foto: www.frf.ro)

Stiri recente

Marian Drăgulescu, printre giganți, pe terenul de baschet: A fost ultimul turneu Sport Arena Streetball înainte de marea finală din septembrie

Legendarul gimnast Marian Drăgulescu a fost prezent în weekend la ultimul turneu din circuitul național de baschet 3x3 Sport...