Supercupa României CFR Cluj – Sepsi Sfântu Gheorghe! „Nu ne permitem să pierdem” vs. „Nu avem nimic de pierdut”

Supercupa României CFR Cluj – Sepsi Sfântu Gheorghe se joacă sâmbătă, de la ora 20:30, pe Stadionul „Francisc Neuman” din Arad.

Se vor duela campioana CFR Cluj şi deţinătoarea Cupei României Sepsi OSK.

Dan Petrescu a declarat că ardelenii nu-și permit să piardă Supercupa.

Supercupa României CFR Cluj – Sepsi Sfântu Gheorghe! „Nu ne permitem să pierdem” vs. „Nu avem nimic de pierdut”

Antrenorul echipei Sepsi Cristiano Bergodi a spus la rândul său că formaţia din Sfântu Gheorghe are şansa a doua, dar că nu are nimic de pierdut.

„E un meci cu un trofeu pe masă şi nu mai contează că noi am jucat un meci oficial, iar ei nu. Nu mai contează nici dacă eşti în formă sau nu, contează doar să câştigi trofeul. Nu contează nici cum joci. Degeaba ajungi într-o finală dacă o pierzi, aşa şi acum. Noi nu ne permitem să pierdem Supercupa. Vrem să câştigăm, dar îi respectăm pe cei de la Sepsi.

Au un lot fantastic şi, în opinia mea, e o echipă care nu are cum să piardă play-off-ul în acest sezon. Sunt convins că va fi un meci echilibrat şi micile detalii vor stabili învingătoarea. Absenţi îi avem doar pe George Birligea şi Sergiu Buş, ambii accidentaţi. Vor fi schimbări foarte multe faţă de meciul din Armenia (n.r. – cu Piunik Erevan din prima manşă a turului I preliminar al Ligii Campionilor), de aia am făcut un lot mare. De la meci la meci vor fi schimbări mereu la noi”, a spus Dan Petrescu.

„Jucăm fără presiune această Supercupă”

„Ne dorim să câştigăm această Supercupă. Avem prilejul de a juca meciul împotriva unei echipe foarte bune care în ultimii cinci ani a câştigat 5 titluri, aşa că e normal ca noi să plecăm cu şansa a doua. Nu ştiu pentru care echipă e presiune mai mare. Dar ştiu că noi nu avem nimic de pierdut. Noi am scris istorie la acest club tânăr prin câştigarea Cupei. Aşa că acum jucăm fără presiune această Supercupă. Vrem să ne distrăm, să jucăm frumos pentru spectatori. Iar la sfârşit sper să putem să şi câştigăm”, a anunțat  Bergodi.

“Cei de la CFR au un lot numeric şi valoric important. Dar şi noi ne-am întărit, avem un grup bun şi încercăm să facem un meci frumos, adică să fie şi spectaculos. Însă e primul meci al sezonului, deci nu putem fi la turaţie maximă şi probabil nici CFR nu va fi. Sunt mulţumit de transferurile făcute, noii jucători se pliază bine pe jocul nostru. Eu am încredere în echipa mea, nu vom face mari schimbări faţă de finala Cupei. Până la urmă arătăm şi respect faţă de jucătorii care ne-au adus în situaţia de a juca această Supercupă. Pentru mine e un lucru foarte bun că  se introduce sistemul VAR şi în România”, a adăugat italianul.

Foto: Captură Digi Sport

Stiri recente

Răzvan Lucescu a câștigat cu PAOK Salonic campionatul în Grecia. Ce a spus antrenorul român

PAOK Salonic, echipa unde antrenează Răzvan Lucescu, e campioana Greciei. Trupa românului a câștigat cu 2-1 partida cu Aris. PAOK...