Stoicikov i-a vizitat pe Hagi și Balint la București

Hristo Stoichkov, care lucrează în prezent pentru o televiziune mexicană, a venit la București, cu ocazia tragerii la sorți pentru Euro 2020, și a profitat de moment pentru a realiza o serie de interviuri cu Gabi Balint, Gheorghe Hagi, Marius Lăcătuș, Helmuth Duckadam sau Anghel Iordănescu.

Gabi Balint a postat pe pagina sa de Facebook imagini de la interviul cu Stoichkov, după care a vorbit despre întâlnirea inedită cu Balonul de Aur din 1994: Ne-am întâlnit după mulți ani. Ne-am adus aminte cum ne ciondăneam pe teren. Am vorbit despre cariera mea, despre Cupa Campionilor Europeni. El face niște interviuri cu mai mulți fotbaliști români, în special cu cei care au câștigat Cupa Campionilor cu Steaua. Au fost și Lăcătuș, Hagi, Iordănescu…Am stat de vorbă despre fotbal, despre cum era fotbalul din România înainte. Mi-a spus că singura parte bună a comunismului a reprezentat-o disciplina. Jucătorii din ziua de azi nu mai sunt la fel de disciplinați. El a venit aici pentru tragerea la sorți. I-am spus că s-ar putea să jucăm cu ei marea finală (n.r din barajul pentru Euro 2020). Pare rupt de fotbalul bulgar. El a rămas la fel de haios. E același, doar că a albit. Eu n-am albit”, a spus Balint, la Digi Sport Special.

Stiri recente

Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Burcă a început...