Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

CFR Cluj a pierdut pe “Olimpico”, dar primăvara europeană rămâne aproape

Campioana României a ratat șansa de a se califica mai departe în Europa League cu o etapă înainte de final. CFR Cluj a pierdut, 0-1, pe terenul lui Lazio Roma și își pune toate speranțele în partida de peste două săptămâni, când va întâlni în Gruia pe Celtic Glasgow, formație care e deja calificată.

Pe “Olimpico”, CFR Cluj a început ezitant partida, încercând încă din start să apere rezultatul de pe tabelă. Gazdele au reușit să puncteze în minutul 25, după o ezitare a lui Peteleu, Correa fiind cel care a deschis scorul.

În repriza a doua, clujenii au forțat și au reușit să își creeze ocazii la poarta lui Proto, însă Omrani, Păun, Camora și Cestor, în final, nu au reușit să-l învingă pe portarul din poarta italienilor. Traore a înscris, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Egalarea nu a mai venit, iar CFR va afla peste două săptămâni daca va continua în a doua competiție europeană. Clujenii au nevoie de un punct în meciul cu Celtic pentru a nu mai depinde de rezultatul din celălalt meci. S-ar putea califica și dacă pierd, însă Lazio nu trebuie să se impună pe terenul lui Rennes.

LAZIO ROMA – CFR CLUJ 1-0
A marcat: Correa (25)
Lazio: Proto – Bastos, Vavro, Acerbi – Lazzari, Parolo, Cataldi, Luis Alberto (Patric, 80), Jony (Lulic, 74) – Correa, Adekanye (Caicedo, 65). Antrenor: Simone Inzaghi.
CFR Cluj: Arlauskis – Peteleu (Susic, 73), Cestor, A. Burcă, K. Boli, Camora – Djokovici, Bordeianu (Deac, 62), Culio – Omrani, Păun (Traore, 65). Antrenor: Dan Petrescu.

Clasamentul Grupei E
1. Celtic – 13 puncte
2. CFR Cluj – 9 puncte
3. Lazio – 6 puncte
4. Rennes – 1 punct

Programul ultimei etape:
12 decembrie: CFR Cluj – Celtic, Rennes – Lazio (19:55)

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: