Startup Yourself revoluționează Suceava! Schimbă-ți viața! Finațări nerambursabile pentru viitori afaceriști din Suceava!

Fii unul dintre cei 400 de beneficiari!

La Startup  Yourself vei găsi oameni  aşa ca tine, precum şi pe cei mai buni experți și mentori în materie de business, care o să te inspire să identifici idei, să le transformi în bani, astfel realizându-ţi visul.

Pe parcursul programului, vei învăța pas cu pas antreprenoriatul, vei descoperi subiecte incitante, pentru ca la final de program să îți validezi conceptul de business, prezentându-l în fața unui juriu de specialitate.

Participarea la cursurile de antreprenoriat în cadrul proiectului îți asigură șanse mai mari de a fi selectat spre finanțare. În cadrul cursurilor vei învăța cum să-ți construiești planul de afaceri pentru startup-ul pentru care dorești să obții finanțarea nerambursabilă în valoare de 33.000 de euro!

Înscrierile în cadrul programului pot fi făcute accesând acest link: Click aici!

Tu știi cel mai bine ce îți dorești ca viitor antreprenor!

Revoluțiile în business se întâmplă acolo unde se întâlnesc ideile, spiritul antreprenorial și oamenii care cred că pot să reușească.

Toate astea sunt ingredientele perfecte pentru a încuraja apariția inovațiilor și a lucrurilor care produc schimbările.

Startupurile sunt acele inovații, soluții care pot schimba lumea în care trăim.

Tu ești pregătit ?

Sucevenii au șansa de a obține până la 33.000 euro pentru a dezvolta o afacere non-agricolă în mediul urban, prin intermediul proiectului Startup Yourself.

Startup Yourself este organizat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Euronest în parteneriat cu Development Training Consulting, Blue Consulting, Asociația Orientat și Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Acest proiect este format din programe de formare profesională, respective cursuri gratuite de competențe antreprenoriale, urmate de punerea în practică a celor mai bune planuri de afaceri!

Finanțarea primită este nerambursabilă, fiind un real sprijin pentru cei care sunt la început de drum cu o afacere.

Elementul de noutate în constă în practica asigurată pentru cei care obțin finanțarea, în companii cu cod CAEN similar!

Niciodată nu a fost mai simplu să îți deschizi o afacere!

Urmărește pagina de Facebook pentru a afla ultimele noutăți:  https://www.facebook.com/AfaceriNordEst/ sau accesează https://afacerinordest.com/ pentru a afla mai multe despre condițiile de înscriere în proiect și calendarul de obținere a finanțării.

Proiectul Startup Yourself este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020 și este implementat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Euronest în parteneriat cu Development Training Consulting, Blue Consulting, Asociaţia Orientat și Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Miji și Mijlocii și Cooperație Iași.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați http://www.fonduri-ue.ro/ Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

 

Stiri recente

Eveniment dedicat presei sportive, la magazinul Alexandrion Experience

Un eveniment dedicat presei sportive a avut loc la magazinul Alexandrion Experience. Unde s-a socializat, s-a vorbit despre...