Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Stadionul echipei Catania, sub sechestru

Stadionul echipei Catania a fost pus sub sechestru, astazi, pentru a putea fi verificat nivelul de siguranta al structurii, a anuntat prim-procurorul din Catania, dupa verificarile efectuate la arena siciliana, ca urmare a incidentelor de la derbiul cu Palermo, informeaza Gazzetta dello Sport.

Prim-procurorul a mai adaugat „Decizia suspendarii campionatului de fotbal este eronata, pentru ca, o spun ca cetatean, asta inseamna ca sportul este ostaticul bandelor de delincventi. Legea italiana este inadecvata pentru violentele de pe stadion, pentru ca nu prevede sanctiuni suficient de aspre pentru a le opri”.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: