Snooker: Record la Mastersul Marii Britanii

în prima zi a Mastersului Marii Britanii la snooker s-au disputat cele două partide preliminarii, meciuri în care chinezul Ding Junhui l-a învins cu 6-3 pe Anthony Hamilton iar Matthew Stevens l-a surclasat cu 6-1 pe Jimmy White.

Una din marile speranţe ale snooker-ului mondial, chinezul Ding Junhui, a intrat în istorie încă din prima zi a ediţiei 2007 a Mastersului Marii Britanii.

Doar locul 27 în lume în acest moment, chinezul de numai 19 ani şi nouă luni a devenit cel mai tânăr jucător care reuşeşte un break maxim de 147 de puncte într-un meci transmis la televizor, depăşind astfel recordul lui Ronnie OSullivan cu aproximativ trei ani.

în cele două partide preliminarii din ziua de debut, Junhui l-a învins cu 6-3 pe Richard Hamilton şi va juca în optimi cu englezul Peter Ebdon iar Matthew Stevens l-a învins cu 6-1 pe Jimmy White şi va evolua în faza următoare împotriva scoţianului Stephen Hendry.

Ziua a doua a Mastersului va începe cu partida dintre John Higgins, locul patru în lume, şi Stephen Maguire, numărul nouă mondial, şi cea dintre Mark Williams, locul patru în lume, şi Neil Robertson, numărul 13 mondial.

Stiri recente

Eveniment dedicat presei sportive, la magazinul Alexandrion Experience

Un eveniment dedicat presei sportive a avut loc la magazinul Alexandrion Experience. Unde s-a socializat, s-a vorbit despre...