Eto’o a revenit la antrenamente

Golgeterul Bearcelonei din sezonul trecut, camerunezul Samuel Etoo, a revenit la antrenamente, după ce a stat mai bine de trei luni departe de gazon, din cauza accidentării de la genunchi. Revenirea lui este singura veste bună pentru Barcelona care a început anul cum nu se poate mai prost – trei meciuri fără victorie în Primera.

Nervii antrenorului Barcelonei Frank Rijkaard s-au mai calmat, după ce aflat vestea că golgeterul său a revenit la antrenamente. Etoo s-a antrenat cot la cot cu Ronaldinho, Deco şi compania, prima oară după o pauză de trei luni din cauza unei accidentări la genunchi.

Starul catalanilor îşi revine foarte bine şi nu e exclus ca Rijkaard să-l pună pe banca de rezerve în meciul de acasă al Barcelonei de peste două săptămâni împotriva celor de la Celta Vigo, echipa românului Gabriel Tamaş. în ciuda acestor speculaţii, Etoo preferă să nu rişte nimic.

realitatea.net 

Stiri recente

Selecţionerul Poloniei recunoaște supremația Franței! Cele două joacă în optimi la Cupa Mondială 2022

Selecţionerul naţionalei Poloniei, Czeslaw Michniewicz, a declarat că echipa sa are a doua șansă în meciul din optimile Cupei...