Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Eto’o a revenit la antrenamente

Golgeterul Bearcelonei din sezonul trecut, camerunezul Samuel Etoo, a revenit la antrenamente, după ce a stat mai bine de trei luni departe de gazon, din cauza accidentării de la genunchi. Revenirea lui este singura veste bună pentru Barcelona care a început anul cum nu se poate mai prost – trei meciuri fără victorie în Primera.

Nervii antrenorului Barcelonei Frank Rijkaard s-au mai calmat, după ce aflat vestea că golgeterul său a revenit la antrenamente. Etoo s-a antrenat cot la cot cu Ronaldinho, Deco şi compania, prima oară după o pauză de trei luni din cauza unei accidentări la genunchi.

Starul catalanilor îşi revine foarte bine şi nu e exclus ca Rijkaard să-l pună pe banca de rezerve în meciul de acasă al Barcelonei de peste două săptămâni împotriva celor de la Celta Vigo, echipa românului Gabriel Tamaş. în ciuda acestor speculaţii, Etoo preferă să nu rişte nimic.

realitatea.net 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: