Sloturi cu tematică muzicală pe care să le încerci acum!

Temele diverse cu care sunt create sloturile reprezintă fără îndoială unul din factorii de atracţie principali pentru jucători. Începând cu istoria, aventura, magia şi terminând cu sportul sau cu ecranizări celebre, sloturile le aduc în atenţia jucătorilor pe rolele de joc prin intermediul simbolurilor care apar pe ecran.

Una dintre temele care nu poată să lipsească din portofoliul producătorilor de sloturi este muzica, limbajul universal de pe această planetă. Muzica este fără îndoială ceea ce ne uneşte şi ne aduce împreună, eliminând orice diferenţe sociale.

O astfel de temă de interes nu poate scăpa producătorilor şi în special jucătorilor pasionaţi de păcănele. Care sunt cele mai indicate sloturi cu tematică muzicală pe care să le încerci cât mai repede le vom prezenta în acest topic, astfel încât să îţi uşurăm alegerea.

1.Elvis Lives

Dacă ai parte de rotiri gratuite fara depunere 2022, cu siguranţă că poţi accesa cateva jocuri interesante unde, poate fi găsit și slotul Elvis Lives. Pe o arhitectură de 5 role care este însă dispusă pe 12 rânduri, slotul produs de WMS este cu adevărat un melanj reuşit între tema muzicală şi inovaţia adusă în dispunerea pe ecran a simbolurilor din acest joc.

Merită deci să îl joci, pentru că toate rotirile vor fi acompaniate de către muzica „regelui” care va însoţi toate cele 60 de linii de plată cu care slotul este creat. Şi pentru ca Elvis Presley este cu adevărat regele jocului, vei avea parte de o mulţime de  speciale.

Trebuie doar să aduci pe ecran cele 3 simboluri scatter pentru ca să activezi modulul de speciale. Surpriza de abia acum se dezvăluie, pentru că nu te aşteaptă o specială ci nu mai puţin de 4 posibilităţi de premiere.

Aloha Free Spins, TCB Free Spins, Jumpsuit Picker Bonus sau Elvis Live sunt cele 4 speciale, însă numai una dintre ele se va activa la apariţia scatterelor. Selectarea uneia dintre cele 4 speciale este aleatorie, aşa că dacă eşti un norocos, vei avea parte de surprize nebănuite.

2.Guns’N Roses

Faimoasa trupă de băieţi nu are cum să lipsească din acest top şi te va însoţi pe tot parcursul jocului cu liniile lor melodice. Melodia de fundal este una antrenantă şi te va ţine în priză încă de la primul spin iniţiat.

Jocul poarta marca Netent şi încă de la început, acest lucru înseamnă pentru un jucător cunoscător de păcănele calitate la maxim. O vei regăsi atât în simbolurile care aterizează pe ecran cât şi în funcţiile speciale cu care slotul este creat.

Wildul este însuşi titlul jocului, are caracter expansiv şi apare pe rândurile 1, 2, 4 şi 5, înlocuind orice alt simbol din joc. Însă abia acum îşi fac loc pe role şi funcţiile care aduc surprize suplimentare, pe care trebuie să le vezi cu ochii tăi la lucru.

Poţi începe cu Appetite for Destruction, Legends Spins, Solo Multiplier, Multi Award Bonus Wheel, Coins Win şi termina cu Crowd-Pleaser Bonus Game. Şi când o să crezi că jocul nu mai are nici o surpriză, o să vezi la lucru şi specialele cedate de Encore Free Spins, unde vei avea parte de 10 runde de învârtiri gratuite.

3.KISS

Slotul produs de către WMS propune jucătorilor de păcănele un stil puţin diferit faţă de acela cu care erau obişnuiţi. Inovaţia constă în alăturarea în mod practic a 2 sloturi, unul cu o arhitectură clasică de 5X3 şi altul de 5X12.

În acest fel se obţine un număr de 100 de linii de plată care oferă un RTP de aproape 96%. Contribuie la obţinerea de combinaţii multiple şi simbolul wild, care în joc este reprezentat de pictograma care îi înfăţişează pe cei 4 membrii ai grupului.

Scatterul jocului este logoul KISS, care cedează speciale numai dacă apare pe rolele 1, 3 şi 5 atât pe setul principal de role cât şi pe cel colosal. Numărul de speciale acordate se schimbă însă în funcţie de numărul de scattere care apar pe role.

Dacă sunt numai 3, se obţin 8 runde de rotiri gratuite însoţite de multiplicator X2. În cazul în care numărul simbolurilor scatter creşte la 4, specialele cedate sunt în număr de 12 cu multiplicator aplicat de X5.

Cel mai fericit caz pentru un jucător este să prindă pe ecran un minim de 5 simboluri scatter, care îi va aduce în acest caz 20 de învârtiri gratuite. Multiplicatorul ataşat va creşte la o valoarea egală cu X20, putând da naştere unor combinaţii cu o valoare impresionantă.

4.Jimi Hendrix

Producătorul Netent aduce în interesul jucătorilor prin intermediul rolelor acestui joc un monstru sacru al muzicii rock. Şi pentru că Jimi Hendrix este deja un clasic al muzicii rock, slotul îşi păstrează aceeaşi tentă prin construcţia de 5 role dispuse pe câte 3 rânduri.

Liniile de câştig formate sunt în număr de 20 şi împreună cu un RTP declarat de producător de 96,9% oferă auspicii bune de realizare de câştiguri. Faimoasa sa chitară marca Fender Stratocaster este la loc de cinste în joc şi oferă surprize neaşteptate.

Red Guitar Re-Spin este prima surpriză din joc şi apariţia ei pe minim 4 role la un singur spin determină iniţierea funcţiei speciale . Se va iniţia un re-spin care va determina alte combinaţii şi în cazul în care apare încă o chitară roşie, respins se va iniţia din nou.

Pick and Click este încă o funcţie specială a jocului care se declanşează la apariţia a 3 scattere pe rolele 3, 4 şi 5. În funcţie de alegerea făcută, se pot câştiga 3 tipuri de jocuri gratuite sau monezi cu diverse valori.

Coin Win oferă jucătorului posibilitatea de a câştiga sume cuprinse între 8 şi 30 de ori miza de joc, dacă reuşeşte să colecteze 3 monezi. Jucătorii care declanşează modulul de joc Purple Haze Feature vor fi recompensaţi cu jocuri gratuite în intervalul 6-12 jocuri.

Acelaşi lucru îl face şi funcţia Little Wing Free Spin, dar pe parcursul specialelor jucătorii pot avea parte la fiecare rotire de apariţia pe ecran a unui număr de 3-5 wild-uri. În funcţie de valoarea pictogramelor dispuse pe ecran, un jucător norocos va putea avea satisfacţii financiare nebănuite.

Concluzie

Dacă muzica este una dintre pasiunile tale şi jocul de păcănele nu îţi este unul necunoscut, atunci merită să încerci cât mai repede sloturile cu temele muzicale prezentate mai sus. Poate că nu îţi vor aduce câştigurile dorite dar cu siguranţă că liniile melodice pe care le vei auzi în fiecare slot o să îţi aducă o experienţă de joc extrem de plăcută!

 

 

 

 

 

 

 

Stiri recente

Ce dietă are David Popovici, românul care a cucerit lumea natației! Cât înoată zilnic! „Ard foarte mult”

David Popovici a câștigat medalia de aur în proba de 100 m liber la Campionatele Europene de nataţie de...