Servicii complete de înființări firme

Dacă te-ai hotărât să devii antreprenor, să scapi de șefi și să începi să lucrezi pentru ține, primul pas este să-ți înființezi un tip de societate, SRL sau PFA, după necesități.

Pentru început trebuie sa alegi forma juridica de societate comerciala

Din punct de vedere al modului de constituire, societățile comerciale sunt de mai multe tipuri:

– societate în nume colectiv
– societate în comandita simpla
– societate pe acțiuni
– societate în comandita pe acțiuni
– societate cu răspundere limitata

Capitalul social minim este de 200 lei. Aceasta suma se poate retrage dupa infiintarea fimei. Dupa ce sunt eliberate documentele de infiintare ale firmei, persoana desemnata ca si administrator va deschide un cont curent, iar capitalul social va fi mutat din contul de capital in cel curent, putand fi astfel retras integral.

Inca de la inceput , trebuie sa fii atent sa fii bine informat despre timpi, costuri si tot ce tine de respectarea dispozitiilor legale pentru ca tu sa iti poti desfasura activitatea in mod normal si fara probleme.

Trebuie sa stii de la inceput ca tot procesul de inregistrare a unei societati poate fi deosebit de anevoios si plin de birocratie. Daca nu ai nervi pentru asta poti apela linistit la o companie care se ocupa cu infiintari firme Timisoara si se vor ocupa ei de tot.

O astfel de firma de contabilitate te poate ajuta cu sfaturi si consultanta gratuita si in privinta a ce este mai in regula sa alegi ca societate, SRL sau PFA.

Orice intreprinzator care doreste sa fie in legalitate cu afacerea sa are nevoie de un contabil sau o firma de contabilitate.

Un expert contabil bun trebuie sa aiba cunostinte din foarte multe domenii, nu doar din contabilitate. In plus trebuie sa fie in permanenta la curent cu schimbarile legislative, schimbari care se produc aproape zilnic si nu sunt numai de ordin contabil.

Ideal ar fi sa gasesti o firma de contabilitate care sa iti ofere servicii de evidenta contabila, servicii de resurse umane si salarizare, servicii de audit, servicii de consultanta fiscala sau servicii de consultanta in afaceri sau servicii de expertiza contabila, sa ai toate serviciile intr-un singur loc.

 

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...