Scandal la Piatra Neamt intre Sorin Cartu si Gheorghe Stefan

Gelu Cracana, ofiterul de presa al echipei de fotbal Ceahlaul Piatra Neamt, a acuzat comportamentul urât al antrenorului Sorin Cârtu, de la FC National, dupa meciul de vineri seara, încheiat la egalitate, 1-1, în etapa a 24-a a Ligii I.

În drumul sau spre tunel, Cârtu a înjurat suporterii Ceahlaului, iar la vestiare a iesit un mic razboi între cele doua echipe. Conform lui Cracana, Cârtu l-a facut pe Gheorghe Stefan escroc si membru al cooperativei din fotbal. Presedintele lui FC National, Constantin Iacov, l-a jignit si el pe Stefan, spunându-i apoi: “Degeaba esti primar, ai fost omul cooperativei toata viata”.

Stefan a replicat si el la fel de dur, moment în care jucatorii de la FC National au iesit de la dusuri cu sapun pe ei producându-se o noua busculada între cele doua tabere. Jandarmii au intervenit si i-au despartit turbulenti. Cârtu nu mai participat apoi la conferinta de presa.

Conducerea echipei nemtene va analiza în zilele urmatoarea daca va trimite sau nu la LPF caseta audio cu înregistrarea întregului scandal.

Sorin Cârtu a mai fost acuzat de conducerea gruparii de sub Pietricica pe când era antrenor la Poli Timisoara, la începutul actualului sezon, de comportament necivilizat, ca ar fi înjurat suporterii si conducerea Ceahlaului.

Stiri recente

Dosar penal in rem pentru distrugere şi tulburarea ordinii publice în conflictul dintre suporteri înaintea meciului Rapid – UTA. Patru persoane au avut nevoie...

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat, că înaintea meciului Rapid - UTA, a avut loc în...