VIDEO: AS Roma – AC Milan 1-1

În derbiul care a deschis etapa a 29-a din Serie A, AS Roma, cu Cristian Chivu revenit pe teren, a încheiat la egalitate, 1-1, meciul jucat pe teren propriu cu AC Milan, una din formaţiile care şi-l doresc pe căpitanul naţionalei României din vară.

AS Roma a deschis scorul în minutul 4 prin francezul Mexes (foto), reluare din apropiere după o lovitură de colţ, dar Milan a egalat în minutul 62 prin rezerva de lux Gilardino care a punctat din apropiere după o lovitură liberă executată de Andrea Pirlo.

Roma a jucat cu Doni – Panucci, Mexes, Chivu, Cassetti – De Rossi, D. Pizzaro – Wilhelmsson (Perrotta 66), Taddei, Mancini (Tavano 85) – Totti (Vucinic 82), în timp ce Milan a răspuns cu Dida – Cafu, Nesta, Simic, Favalli – Brocchi, Pirlo, Seedorf (Gourcuff 72) – Kaka – Ronaldo (Gattuso 79), Ricardo Oliveira (Gilardino 46).

Chivu a fost integralist, a văzut un cartonaş galben pe final pentru un fault la Kaka şi a avut o evoluţie modestă, cei mai buni jucători de pe teren au fost Kaka şi Nesta, de la AC Milan, şi David Pizarro şi De Rossi, de la AS Roma, în timp ce corigenţii meciului au fost Mancini, Brocchi, Seedorf şi Ronaldo.

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...