Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

România, doar egal cu Irlanda de Nord

România și Irlanda de Nord au încheiat la egalitate, scor 1-1, pe Arena Națională.

România a debutat în noua ediție a Ligii Națiunilor cu un meci egal, 1-1 în compania Irlandei de Nord. Tricolorii au deschis scorul în prima repriză prin Pușcaș (minutul 25) și au jucat mai bine de o repriză în superioritate numerică, după eliminarea lui Magennis din minutul 39. În partea a doua, naționala lui Mirel Rădoi, aflat la debutul pe banca primei reprezentative, a ratat ocazii mari prin Stanciu sau Alibec, însă nord-irlandezii au dat lovitura la o fază faxă, Whyte restabilind egalitatea în minutul 86.

De remarcat ar fi și gazonul de pe Arena Națională, unul extrem de prost, în urma ploilor abundente căzute. Organizatorii au tras acoperișul abia în ziua meciului, când răul fusese deja făcut. Într-un alt meci din grupa noastră, Austria a învins Norvegia cu 2-1. Tricolorii vor juca luni la Klagenfurt, contra austriecilor.

România: 12. Tătărușanu – 4. Hanca (5. Nedelcearu 85), 6. Chiricheș-cpt., 3. Toșca, 11. Bancu – 10. Maxim, 22. Cicâldău (8. Nistor, 73), 23. Stanciu – 14. Hagi (2. Crețu, 56) – 9. Pușcaș, 7. Alibec. Selecționer: Mirel Rădoi

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: