Reacția lui Ioan Sabău, după ce U Cluj nu a primit un penalty în meciul cu Rapid: „Nu ştiu de ce nu s-a consultat VAR-ul”

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul echipei U Cluj, a comentat despre faza în care nu s-a consultat VAR-ul, în meciul cu Rapid, 0-0.

Fază controversată a fost în minutul 66, când Dorinel Oancea a căzut în careul Rapidului, după un duel cu Răzvan Onea, dar arbitrul nu a acordat penalty.

Sabău are ca obiectiv salvarea de la retrogradare a Universității Cluj. Cu el pe bancă, ardelenii au învins pe FC Voluntari și au remizat cu Rapid.

„Cred că am făcut un meci destul de bun, atitudine bună, am controlat în totalitate jocul, chiar pe un teren destul de greu pentru posesie. Jucătorii şi-au dorit mult să câştige, au avut o atitudine bună. Am avut unele situaţii în care ne-a lipsit ultima pasă, trebuia concentrare mai multă.

Îmi felicit jucătorii pentru că au muncit foarte mult, asta contează, când dai totul poţi progresa şi mergem cu încredere mai departe că putem să ne salvăm de la retrogradare. Am înţeles că am avut şi un penalty clar, nu ştiu de ce n-a dorit să consulte VAR-ul, dar, mă rog, e un alt subiect.

Acestea sunt condiţiile şi mergem înainte, vedem ce se va întâmpla la următoarele meciuri, pe care le vom pregăti cu aceeaşi seriozitate”, a spus Ioan Sabău, după meci.

Stiri recente

Olympique Marseille și AS Roma, în semifinalele Europa League

Olympique Marseille s-a calificat în semifinalele Ligii Europa după ce a dispus la lovituri de departajare de formaţia portugheză...