Razvan Lucescu: Rapid este peste Steaua

0
171

Antrenorul echipei Rapid, Răzvan Lucescu, a declarat, vineri, că formaţia sa “este peste Steaua”, adversara din derbiul etapei a XXIV-a a Ligii I, lucru demonstrat în ultimele două sezoane prin faptul că a reuşit să obţină câte patru din cele şase puncte puse în joc în întâlnirile directe, informeaza Mediafax.

“Niciodată la astfel de jocuri nu se poate vorbi de o favorită certă, indiferent de locul din clasament. Cu atât mai mult când suntem la egalitate de puncte. Noi suntem un grup unit. Chiar dacă pe parcurs apar nişte confruntări, avem inteligenţa să trecem peste ele. Trebuie să avem încredere în acest meci, pentru că în ultimele două sezoane Rapid a luat patru puncte din cele şase puse în joc în întâlnirile cu Steaua, iar asta arată că Rapid este peste Steaua”, a declarat Lucescu, înaintea antrenamentului de vineri după-amiază, de la baza Pro Rapid.

Tehnicianul rapidist a subliniat că derbiul cu Steaua nu este decisiv pentru ocuparea locului doi în clasament, care asigură prezenţa în Liga Campionilor, şi a menţionat că nu doreşte un rezultat anume în meciul de duminică, ci ca echipa sa să fie vicecampioană. “Nu este un meci decisiv, pentru că este un campionat echilibrat şi un număr mic de puncte care separă trei echipe. Bineînţeles că este important, pentru că oricare dintre echipe câştigă se depărtează la trei puncte de cealaltă. Noi ne mulţumim cu ce vrea Dumnezeu, dar vreau ca la finalul campionatului noi să fim pe locul doi”, a punctat Lucescu.