Rapid l-a transferat pe Andrei Borza de la Farul

Rapid a transferat unul dintre cei mai buni tineri fotbaliști din România, pe Andrei Borza, de la Farul Constanţa.

Campion cu formaţia lui Gheorghe Hagi, fundaşul stânga de 17 ani a fost unul dintre oamenii de bază ai Farului în sezonul trecut. Borza a evoluat în 33 de partide, punctând de trei ori şi oferind trei pase de gol.

“Mă simt foarte bine să fiu aici, a venit momentul să fac pasul către o echipă de tradiţie şi sunt foarte mândru de mine.

Suporterii sunt nemaipomeniţi. Stadionul şi suporterii m-au determinat să fac această alegere şi sunt foarte mândru de acest pas.

Sunt un jucător foarte serios şi o să o demonstrez aici, în Templul din Giuleşti. Am foarte mult obiective. Pe unele dintre ele le-am atins deja, pe celelalte îmi doresc să le îndeplinesc aici, în Templul din Giuleşti.

A fost doar un vis pentru mine să realizez atâtea lucruri până la vârsta de 17 ani”, a declarat Borza pentru fcrapid.ro.

Crescut la Academia Hagi, Andrei a evoluat la toate naţionalele de juniori ale României, debutând chiar şi pentru formaţia U21, în meciul cu Spania de la Campionatul European.

În actuala stagiune, Borza a fost folosit în şase partide, cinci din cupele europene şi în Supercupa României.

Ultima partidă jucată de noul fundaş al Rapidului a fost în urmă cu cinci zile, când a evoluat 72 de minute în Farul – Flora Tallin, din Conference League.

Andrei Borza poate debuta chiar împotriva fostei sale echipe, Rapid urmând a întâlni Farul Constanţa, duminică, de la 18:15, pe Giuleşti, în etapa #6 din SuperLiga României.

Noul fundaş al Rapidului a semnat un contract valabil pe patru sezoane, până în vara anului 2027.

În această vară au mai venit la Rapid Albion Rrahmani, Claudiu Petrila, Omar El Sawy, Christopher Braun, Iulian Cristea, Răzvan Oaidă, Borja Valle, Cătălin Cîrjan şi Claudiu Micovschi.

Stiri recente

Tricolorii la Euro 2024: Echipele de start la meciul Belgia – România

Echipele de start la meciul Belgia – România, de la Koln, programat la ora 22.00, în grupa E a...