Programul televizat al întâlnirii România – Polonia din cadrul turneului Billie Jean King Cup la tenis

Irina Camelia Begu, nr 1 România, intră prima pe teren, vineri, de la ora 14, pentru a juca împotriva nr. 2 din Polonia, Magda Linette, în calificările dintre reprezentativa triocloră și selecționata similară a Poloniei din Billie Jean King Cup 2022.

Meciul lor va fi urmat de cel în care Mihaela Buzărnescu o întâlnește pe Iga Swiatek, nr. 1 în echipa Poloniei și nr. 1 în clasamentul WTA.

Sâmbătă, de la 12, ora României, sunt programate alte trei întâlniri: Iga Swiatek – Irina Camelia Begu, Magda Linette – Mihaela Buzărnescu și Magdalena Frech / Alicija Rosolska – Andreea Mitu / Andreea Prisăcariu.

Duelul României cu Polonia din primul tur al calificărilor Billie Jean King Cup, care se va disputa în perioada 15-16 aprilie, va putea fi urmărit în direct pe Digi Sport 2, dar și pe site-ul digisport.ro și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS – RDS.

Compania DEDEMAN România este Team Sponsor al echipei naționale a României, și pentru acest meci extrem de important în condițiile în care echipa care câștigă întâlnirea va juca la Turneul Final între cele mai bune 12 echipe din lume.

(Foto: frt.ro)

Stiri recente

Cozmiuc şi Bejan, medalie de aur la dublu rame la CM de canotaj

Echipajul de dublu rame (M2-), compus din Marius Cozmiuc şi Sergiu Bejan, a cucerit medalia de aur la CM...