Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

PREMIER LEAGUE/ Elton John ar putea reveni la Watford

Cunoscutul cântăreţ englez ar putea reveni în conducerea lui Watford, la două luni după ce a renunţat la titlul de preşedinte onorific ca formă de protest pentru modul în care era administrat clubul

Sir Elton John a negociat în ultimele săptămâni revenirea sa la Watford cu managerul clubului din liga secundă, Brendan Rodgers. „Este una dintre cele mai celebre personaje din istoria clubului şi ar fi o onoare să revină alături de noi”, a spus oficialul lui Watford, care l-a înlocuit recent din funcţie pe Graham Simpson, omul care l-a determinat pe starul pop să renunţe la postul său onorific din club.

Elton John este fan din copilărie al lui Watford şi a preluat în 1976 pentru prima dată funcţia de director când clubul se afla abia în al patrulea eşalon valoric.

Sub domnia sa, Watford a promovat din liga a IV-a în primul eşalon valoric şi a jucat finala Cupei Angliei în 1984.

„Am fost încântat când mi-a acceptat invitaţia să vină la terenul de antrenament. S-a comportat foarte frumos cu jucătorii şi cu staff-ul tehnic şi mi-a zis ulterior că i-a făcut multă plăcere vizita la stadion”, a spus managerul lui Watford referitor la Elton John.

Citeste mai multe!