Precauție înainte de Wimbledon. Halep s-a retras înaintea meciului cu Bianca Andreescu

(de Mihai Igiroșanu)

Mult așteptatul duel între Bianca Andreescu și Simona Halep, din semifinalele turneului WTA 250 de la Bad Homburg, nu va mai avea loc. A patra favorită a competiției dotate cu premii în valoare totală de 203.024 de euro, Simona a ales să declare forfait. Invocând o problemă medicală în zona gâtului.

Totuși, numeroșii suporteri ai constănțencei în vârstă de 30 de ani nu trebuie să se alarmeze. Aflată momentan pe locul 19 în ierarhia mondială, Halep a renunțat la o posibilă calificare în finala de la Bad Homburg. Pentru a putea pregăti mai bine startul marelui turneu de Mare Șlem de la Wimbledon.

Sărbătoarea sportul alb de pe gazonul londonez va debuta peste trei zile. Iar Simona a ales precauția înaintea confruntării din primul tur contra slovacei Karolina Muchova (locul 82 WTA). În orice caz, cele două semifinale atinse la turneele de dinaintea Wimbledonului, ambele venite la pachet cu o evoluție care a părut bine adaptată la jocul pe iarbă, reprezintă semne bune pentru un parcurs performant pe iarba din legendarul All England&Cricket Club.

CV MIHAI IGIROȘANU

Mihai Igiroșanu este Redactor Șef al Revistei Sport Magazin și comoderator al Emisiunii Business Philosophy de la Canal 33. El a fost Redactor Șef al Departamentului Sport la Jurnalul Național. A mai lucrat la Evenimentul Zilei, Național și Sportul Românesc. Este comentator de tenis și fotbal. A participat la emisiuni TV la LOOK Sport și GSP TV. Este comoderator la Emisiunea Business Philospohy de la Canal 33.

Stiri recente

Cozmiuc şi Bejan, medalie de aur la dublu rame la CM de canotaj

Echipajul de dublu rame (M2-), compus din Marius Cozmiuc şi Sergiu Bejan, a cucerit medalia de aur la CM...