Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

Portarul Filip Petre, ofertat de FCSB și FC Viitorul

Tânărul portar Filip Alexandru Petre (LPS Mircea Eliade) se află în atenția grupărilor FCSB și FC Viitorul Constanța. Talentatul goalkepeer a dat o probă de joc la FCSB, fiind contactat și de George Ogăraru, directorul de scouting de la FC Viitorul.

Echipa LPS Mircea Eliade, grupa 2000/2001, unde activează Filip, care este antrenată de Gelu Moroșanu, ocupă primul loc în Campionatul Municipal, după ce a învins în etapa a 23-a, cu scorul de 4-3, pe ACS Bucharest United.

„Câștigătoarea Campionatului Municipal va merge în faza pe țară. Avem câțiva jucători talentați în această echipă, care au șanse să ajungă în fotbalul mare”, a declarat Ion Toma, directorul de la LPS Mircea, care a fost premiat la ultima ediție a Galei Fotbalului Românesc.

Filip Petre a fost component și al naționalei de fotbal a jurnaliștilor. (în imagine, ediția din 2017, Jocurile Mondiale ale Jurnaliștilor din Bruxelles)

Dumitru Uzunea, fostul antrenor al echipei LPS Mircea Mircea Eliade, a fost cooptat în staff-ul tehnic al lui Costel Gâlcă la echipa Vejle din Danemarca.

Citeste mai multe!