Portarul David Constantin Dumitru a semnat cu FC Rapid

Portarul David Constantin Dumitru (16 ani), care a venit de la Academia Pro Sport, a semnat primul contract de profesionist cu FC Rapid.

“David a apărat în acest sezon buturile formaţiilor de tineret, dar şi U17, însă s-a antrenat şi cu prima echipă, sub comanda lui Mihai Nădăban.

Dumitru a apărat poarta echipei de tineret de 10 ori, opt meciuri în campionat şi două în Cupa de Tineret, fiind învins de 10 ori.

De asemenea, jucătorul ce va împlini 17 ani pe 5 mai 2023, a apărat de şase ori poarta formaţiei Under 17. El a jucat în cinci meciuri din Liga Elitelor U17 şi într-unul din Cupa Elitelor U17, primind trei goluri la echipa lui Octavian Chihaia.

Pe lângă Horaţiu Moldovan şi Virgil Drăghia, doi goalkeeperi ce s-au impus la prima echipă, alţi doi portari de mare viitor se antrenează constant cu seniorii, Bogdan Ungureanu (16 ani) şi Codruţ Sandu (17 ani).

Formaţia de tineret, la care Dumitru a apărat în ultimele două jocuri, fără să primească gol, va juca duminică un meci extrem de important pentru calificarea în semifinalele Ligii Elitelor.

De la ora 12:00, FCSB şi Rapid, formaţii aflate la egalitate de puncte în play-off, 42, se vor întâlni pe stadionul echipei din Berceni.

Stiri recente

Emmanuel Macron s-a pozat cu un tricou al echipei Boca Juniors, primit cadou de la noul preşedinte al Argentinei

Javier Milei, noul preşedinte al Argentinei, ales în noiembrie, i-a oferit lui Emmanuel Macron un tricou al echipei argentiniene...