Meci întrerupt la CM de snooker, după ce un protestatar s-a urcat pe o masă de joc şi a acoperit-o cu o pulbere portocalie

Meciul dintre Robert Milkins şi Joe Perry.a fost întrerupt la Campionatul Mondial de snooker, după ce un protestatar s-a urcat pe o masă şi a acoperit-o cu o pulbere portocalie.

De asemenea, o femeie a încercat să se lipească de masa la care jucau Mark Allen şi Fan Zhengyi, dar a fost oprită de arbitrul Olivier Marteel.

Un bărbat  de 30 de ani şi o femeie de 52 de ani au fost arestaţi ulterior de poliţia din South Yorkshire.

Jocul lui Milkins şi Perry a fost abandonat şi va relua, în timp ce Allen şi Fan au continuat după o pauză de 40 de minute.

Protestatarii purtau ambii tricouri aparent în sprijinul grupului de activişti pentru schimbările climatice Just Stop Oil. Care, ulterior a postat online un comunicat pentru a revendica responsabilitatea pentru perturbarea evenimentului.

Just Stop Oil a perturbat o serie de evenimente sportive, unele persoane încercând să se lege de barele porţilor în timpul meciurilor din Premier League.

“În jurul orei 19:20, doi susţinători ai Just Stop Oil au pătruns la Campionatul Mondial de Snooker de la Crucible Theatre din Sheffield, întrerupând jocul.

Cei doi au acoperit mesele cu  pudră portocalie înainte de a fi îndepărtaţi de agenţii de securitate şi arestaţi. Ei cer guvernului să oprească imediat toate proiectele noi de combustibili fosili din Regatul Unit.

Și solicită instituţiilor sportive din Regatul Unit să intervină în rezistenţa civilă împotriva politicilor de genocid ale guvernului”, se arată în comunicat Just Stop Oil.

Foto – Twitter

Stiri recente

Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Burcă a început...