Ponturi pariuri – Cum să îți mărești rata de câștig la pariuri sportive

Ponturile pariuri de pe site-ul www.pariori.ro sunt oferite de cea mai profesionistă echipă de tipsteri din România.

Toate ponturile și pariurile sunt publicate pe site numai după ce au trecut prin filtrul tipsterilor noștri. Fiecare meci este analizat în profunzime pentru a descoperi pariul perfect în privința șanselor de câștig, dar și a cotei. Toate recomandările sunt oferite GRATIS fără a percepe vreun comision din câștigurile pariorilor.

Sugestiile tipsterilor Pariori.ro sunt însoțite mereu de argumente pentru a putea înțelege mai ușor alegerile noastre, dar și pentru a vă ajuta să ajungeți la alte ponturi pariuri sportive pentru același eveniment.

Ca să ajungem însă la pontul zilei câștigător trebuie să analizăm cât mai amănunțit partidele pe care dorim să mizăm. În funcție de sportul pe care alegem să jucăm trebuie să ținem cont de aspecte diferite pentru ca pariul nostru să aibă șanse mai mari de reușită.

Ponturi Pariuri Fotbal

Fotbalul este de departe cel mai popular sport din întreaga lume și atrage cei mai mulți bani atunci când vorbim de pariuri sportive. Un tipster de succes profită de această popularitate pentru a alege ponturile cu cea mai mare probabilitate de succes. Accesul rapid la informații despre situația loturilor sau statistici și posibilitatea de a urmări live partidele din campionatele pe care vrem să pariem ne ajută enorm să anticipăm mai ușor desfășurarea partidelor.

Important este să ne lărgim raza de acțiune și să nu ne limităm la ponturi pariuri pentru rezultatul final al partidelor. Putem miza pe alte zeci sau chiar sute de opțiuni oferite de casele de pariuri online pentru un meci. Miza pe goluri, pe handicap, rezultat la pauză sau orice alt tip de pariu ne poate aduce câștigul mult mai rapid și ne poate feri de eventualele surprize. Nu trebuie să ne grăbim însă în momentul în care am găsit pontul pe care îl considerăm cel mai potrivit pentru partida pe care o analizăm. Cotele pentru același pariu diferă de la o agenție la alta și ne putem mări profitul substanțial dacă alegem să pariem la cea care ne oferă cea mai avantajoasă cotă.

Ponturi Pariuri Tenis

Spre deosebire de fotbal, unde evoluția mai slabă a unui jucător poate fi acoperită de coechipieri, la ponturile din tenis avem față în față doi jucători care depind numai de propriile forțe. O zi proastă se simte imediat într-un sport individual. Un tenisman care vine după un turneu câștigat a disputat 5 meciuri pentru a pune mâna pe trofeu și poate avea probleme la următorul turneu. De urmărit și importanța pe care un jucător o acordă turneului la care participă. Acesta va fi întotdeauna mai preocupat la competițiile importante, Grand Slam și Masters (băieți) sau Premier (fete). Doar după o astfel de analiză amănunțită putem ajunge la cele mai bune ponturi tenis.

Clasamentul nu reflectă mereu realitatea din teren. Pe lângă suprafața de joc trebuie să urmărim și forma de moment a jucătorilor, rezultatele directe și numărul de meciuri disputate în ultimele săptămâni. În plus, pariurile pe rezultatul final al partidei oferă, matematic vorbind, mai multe șanse de câștig. Adică 50%, față de 33% la fotbal, unde există și posibilitatea ca meciul să se încheie la egalitate.

Echipa Pariori.ro este formată din tipsteri cu ani buni de experiență în presă și apropiați de tot ce înseamnă sport și pariuri. Cu acces rapid la informații de ultimă oră despre evenimentele sportive din întreaga lume, tipsterii Pariori.ro formează cel mai profesionist grup de tipsteri din România.

Obiectivul site-ului Pariori.ro este acela de aduce un profit important cititorilor care aleg să urmeze sfaturile noastre. Scopul este ca la finalul fiecărei luni bilanțul recomandărilor noastre să fie pozitiv, iar veniturile pariorilor care ne urmăresc să crească treptat de la lună la lună. Tipsterii Pariori.ro lucrează pentru voi și analizează zi de zi oferta caselor de pariuri pentru a vă oferi cele mai bune recomandări ale zilei.