Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

Poli Iaşi s-a despărţit de Daniel Pancu , după mai puțin de un an

Poli Iaşi s-a despărţit de Daniel Pancu din cauza rezultatelor dezastruoase din acest sezon. Cele două părţi au reziliat pe cale amiabilă contractul, se arată într-un comunicat oficial. Poli Iaşi a pierdut şi meciul cu UTA, disputat miercuri seară, scor 1-2.

Aventura lui Daniel Pancu la Poli Iaşi s-a încheiat. Conducerea clubului din Copou a anunţat că a ajuns la un acord cu Pancu pentru rezilierea contractului, în contextul în care echipa ocupă ultimul loc în Liga 1.

Cu doar 4 victorii în 19 etape, Poli Iaşi a ajuns pe ultimul loc în Liga 1. Drept urmare, conducerea clubului a decis să se despartă de Pancu, cel care semnase la începutul acestui sezon. Într-o declaraţie publicată pe site-ul oficial al clubului, Daniel Pancu spune că a încercat să facă din Poli Iaşi o echipă puternică, însă, din diferite cauze, n-a avut prea mult succes.

”Am venit la Poli cu inima deschisă, cu toată dorinţa de a construi o echipă frumoasă. Nu mai are sens acum să înşir motivele şi cauzele pentru care s-a ajuns în acest punct, însă vreau să ştiţi că am făcut tot ce a depins de mine să reuşim împreună. Sunt convins că nu acesta e locul pe care îl merită Poli şi sunt sigur că va răsări soarele în Copou. Mai regret şi faptul că nu am prins măcar o partidă cu suporterii ieşeni în tribunele Stadionuluui Emil Alexandrescu. Indiferent ce-mi va oferi viitorul, voi fi mereu alături de acest club şi de oamenii deosebiţi cu care am colaborat. Mult noroc, Poli Iaşi”, a declarat Daniel Pancu pentru site-ul oficial al clubului.