Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

Gazonul sintetic pentru terenurile de fotbal garantează performanța jucătorilor

Nu este un secret pentru nimeni că întreținerea unor suprafețe mari de iarbă implică cantități uriașe de apă, un lichid vital care pe zi ce trece ar trebui apreciat tot mai mult.

Este foarte important să subliniem faptul că atunci când udăm 100 de metri pătrați de iarbă naturală, sunt necesari 216000 de litri de apă pe an într-un calcul aproximativ, ceea ce se traduce printr-o cheltuială exorbitantă pentru buzunarele iubitorilor de iarbă naturală.

Cel mai rentabil pentru suprafețele sportive este instalarea de gazon sintetic care nu va avea nevoie de irigare, acesta fiind unul dintre principalele sale avantaje , care are cel mai mare ecou în rândul populației.

Utilizarea ierbii artificiale în sport în ultimii ani s-a intensificat. Și nu este ciudat, deoarece oferă avantaje și beneficii mari atât pentru proprietarii de terenuri cât și pentru sportivi.

Unul dintre cele mai populare sporturi care se poate bucura de acest tip de suprafață este fotbalul. Iarba artificială este mai benefică pentru performanța sa.

Unul dintre marile avantaje ale instalării de iarbă artificială pe un teren de fotbal este că poate fi instalată în orice spațiu. În plus, are o durabilitate mare, chiar dacă este folosită frecvent, nu se strică la fel de mult ca iarba naturală.

Gazonul artificial poate fi folosit atât în spații deschise cât și în spații închise și nu este condiționat de condițiile meteorologice cu care se confruntă.

Pe de altă parte, întreținerea sa este mai simplă: nu trebuie tuns, nici udat. Tot ce trebuie făcut este să fie periate firele, să fie îndepărtate frunzele și deșeurile aduse de vânt.

Gazonul sintetic nu trebuie să fie îngrijit de personal specializat sau de grădinari. Întreținerea acestuia poate fi efectuată de orice operator și nu se face cu dificultate.

În ceea ce privește condițiile meteorologice, ceea ce îi îngrijorează cel mai mult pe proprietarii de terenuri, este că acestea vor fi inundate de ploaie. Acest lucru nu se întâmplă în cazul terenurilor acoperite cu iarbă artificială, deoarece prezintă câteva găuri mici prin care apa se scurge.

De asemenea, gazonul artificial nu produce emisii de CO2 și nici nu necesită pesticide. Acest lucru, pe termen lung, îmbunătățește mediul și experiența jucătorilor de fotbal. Acest sport necesită un efort fizic mare, astfel încât crește nivelul de respirație pentru o oxigenare mai mare a mușchilor. Prin urmare, este în beneficiul sănătății lor să nu intre în contact cu  nici un produs chimic care le-ar putea dăuna.

Poți găsi gazon sportiv pentru amenajarea terenurilor de fotbal la Hattrick Sport din Rădăuți care te poate ajuta totodată cu amenajarea terenului oriunde în țară.

Gama de gazon pentru terenurile de fotbal comercializată de companie include gazon de tip fibrilat și gazon de tip monofilament cu fir din polietilenă. Înălțimea firului de iarbă în cazul acestor tipuri de gazon variază între 40 și 60 mm.

Pentru a afla mai multe detalii despre gama de gazon sportiv artificial și despre compania Hattrick Sport poți accesa site-ul web www.gazonsportiv.ro.

 

Citeste mai multe!