Parteneriat între Stejarii Golf Driving Range și Alexandrion Grup

Stejarii Golf Driving Range face parte din complexul Stejarii Country Club, situat în zona Băneasa, în inima unei zone verzi, ce se întinde pe o suprafață impresionantă de 22.000 mp.

Stejarii Country Club îmbină perfect oportunitățile de networking social și de afaceri cu activități sportive în interior și aer liber.  Misiunea complexului  este de a crea un cadru  confortabil în care se împletesc armonios serviciile de sport, divertisment, relaxare și welness, adaptate unei game variate de nevoi.

a3

Golful este un sport dedicat persoanelor care vor să îți dezvolte gândirea strategică și precizia. Practicarea golfului oferă o provocare mentală stimulativă și vă ajută să vă mențineți în formă în timp ce vă bucurați de aerul curat al pădurii Băneasa.

 

Stejarii Golf Driving Range dispune de: 20 de standuri pentru exersarea loviturilor lungi, 8 standuri pentru exersarea loviturii scurte, zone de chipping green și putting green.

În cadrul complexului Stejarii, Golf Driving Range-ul reunește anual peste 160 de membri activi, jucători de golf și peste 2000 de persoane care beneficiază de lecții de golf asistate de instructorul profesionist, Dl. Santiago Munoz.

Pentru membri jucători de golf și invitatii acestora, Stejarii Golf Driving Range organizează 2 evenimente de socializare pe lună, în care Alexandrion Grup este un partener strategic, încurajând sportul în aer liber.

În data de 11 Mai a avut loc primul eveniment de socializare în parteneriat cu Alexandrion Grup, ce a reunit un număr de 50 participanți, prezenți pentru a face un pre training round pentru turneul RGA organizat mâine, 13 Mai, la Blacksearama Golf and Villas Resort în Bulgaria.

Stiri recente

Messi vrea să joace la și CM din 2026

Messi îşi doreşte mai mult ca niciodată să joace la următoarea Cupă Mondială, care va avea loc în Statele...