Halep va juca, vineri, în semifinale la Madrid; Simona va evolua şi la dublu, în semifinale, alături de Begu. Cîrstea, eliminată în sferturi

Simona Halep va evolua, vineri, nu înainte de ora 15.00, în semifinalele Madrid Open, dotat cu premii în valoare totală de 5.924.318 dolari, contra jucătoarei letone Anastasija Sevastova, în al doilea meci de pe arena Manolo Santana.

De asemenea, în semifinale la dublu, Simona Halep şi Irina-Camelia Begu vor întâlni perechea Timea Babos/Andrea Hlavackova (Ungaria/Cehia), cap de serie 5, în al doilea meci de pe terenul trei. Perechea Simona Halep/Irina-Camelia Begu s-a calificat, în semifinalele de la Madrid Open, dotat cu premii în valoare totală de 5.924.318 dolari. Cele două românce au trecut în sferturile de finală de perechea Sania Mirza/Iaroslava Şvedova (India/Kazahstan), cu scorul de 6-3, 3-6, 10-6.

Sorana Cîrstea a fost învinsă, cu scorul de 6-4, 6-4, de franţuzoaica Kristina Mladenovic, în sferturile de finală ale Miami Open, în urma unei partide ce a durat o oră şi 17 minute.  Calificarea în sferturi este recompensată cu 131.000 de euro şi cu 215 puncte WTA.

Stiri recente

Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Burcă a început...