Te asteptam si pe retelel sociale

Business

Oferte bune pentru apartamentele din Iasi!

Anul 2021 incepe cu o multime de oferte bune pentru apartamente Iasi, iar acest lucru reprezinta o buna ocazie pentru cei care doresc sa investeasca in prima lor locuinta.

 

Site-ul fideliacasa.ro ofera o gama vasta de locuinte de tip vila, case, garsoniera sau apartamente noi Iasi.

 

A locui intr-un apartament inseamna regandirea spatiilor si gestionarea acestora, in functie de cativa metri patrati disponibili. Este tendinta momentului, dar nu credeti ca acesta este un trend trecator: tot mai multi oameni aleg in mod constient o casa mica, deoarece este mai avantajoasa din multe puncte de vedere.

 

A locui intr-o casa de cativa metri patrati implica o economie semnificativa a portofelului. Ipoteca si chiria mai mici tind sa fie motivele pentru care un numar mare de oameni au optat pentru un apartament mai mic in ultimii ani.

 

Iar piata imobiliara stie asta bine: de aceea oferta de studiouri, apartamente cu un dormitor si case comune este in continua crestere, cheltuieli mai mici de condominiu, dar si consum mai mic in comparatie cu o casa mare, ceea ce implica, cu siguranta facturi, mai mari pentru gestionare si intretinere.

 

In plus, chiar si cheltuielile pentru mobilarea locuintei dvs. vor fi proportionale cu spatiul pe care il aveti la dispozitie: un apartament mic are mai putin mobilier, dar va trebui sa va straduiti sa gasiti solutii confortabile si functionale pentru economisirea spatiului.

 

Gestionarea curateniei casnice nu va mai fi un cosmar: avantajul de a locui intr-un apartament mic este mai presus de toate cel al curatarii fulgerului. Mai putine suprafete de spalat, mai putin spatiu de gestionat si, in consecinta, mai putin stres si mai mult timp liber pentru a investi intr-un alt mod. Daca aveti o viata aglomerata si putin timp de dedicat menajului, o casa mica este cu siguranta solutia potrivita pentru cei care nu au timp sa curete

 

A avea mai putin spatiu inseamna a decide in mod constient ce obiecte sunt cu adevarat esentiale, pentru a trai confortabil. Intr-o casa mica trebuie sa alegeti ce sa pastrati si ce sa dati; superfluul nu este contemplat. V-ati dori sa traiti intr-o casa invadata de obiecte imprastiate peste tot?

 

Daca renuntarea la obiectele care iti plac in mod deosebit este o sursa de stres pentru tine, ia in considerare latura pozitiva: a va inconjura cu cateva obiecte utile va face mai liber si mai fericit, mai putin sclav al timpului si mai constient de importanta a ceea ce va place sa detineti sau nu. Un apartament intruneste toate conforturile unei case mai mari in cativa metri patrati, dar cu avantajul unui mediu mai intim si primitor. De aceea, invitarea prietenilor intr-un apartament este mai frumoasa: senzatia de caldura care vine de la ea este de nepretuit si acelasi lucru este valabil, desigur, pentru intreaga familie.

 

Gestionarea casei este cu siguranta mai usoara, iar acest lucru va determina sa reconsiderati si gestionarea timpului.

 

Pe langa faptul ca aveti mai putin de facut acasa, veti fi in mod firesc motivat sa va folositi zilele mai profitabil, condus de dorinta de a iesi afara si de a lua o gura de aer proaspata sau de a ramane in contact cu oamenii.

 

A trai intr-un mediu mic va impinge sa iesiti mai mult, sa cunoasteti mai multi oameni si sa gasiti modalitati alternative de a va petrece timpul liber: o excursie in afara orasului, o zi la muzeu sau o plimbare in parc va va face sa reconsiderati ideea ca o casa mica nu este neaparat coplesitoare.

 

Desigur cei care doresc sa traiasca pe picior mare o pot face, deoarece site-ul fideliacasa.ro ofera o gama vasta de apartamente 4 camere Iasi la preturi fara concurenta!

 

 

 

 

Citeste mai multe!