Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal extern

Obiectiv: 10 goluri

Laurenţiu Reghecampf a reuşit pînă acum un sezon de excepţie în Bundesliga, fiind atît golgheterul, cît şi cel mai bun pasator al Alemanniei Aachen. Reghe nu vrea să se oprească aici şi este convins că va marca de cel puţin zece ori pînă la finalul campionatului, dar obiectivul său principal este să contribuie la salvarea de la retrogradare a echipei sale. Cu toate acestea, mijlocaşul grupării din Aachen şi-ar dori o convocare la echipa naţională, deşi s-a cam împăcat cu ideea că nu va reveni la prima reprezentativă.

Reporter: Laurenţiu, lupta pentru evitarea retrogradării continuă pentru Alemannia Aachen. Ce şanse aveţi?
Laurenţiu Reghecampf: Sîntem într-o bătălie foarte mare.
E o luptă incredibilă în acest sezon în Bundesliga, nu cred că s-a mai întîmplat aşa ceva vreodată. La retrogradare sînt şapte opt echipe care se luptă să evite liga secundă, iar pentru primele poziţii e aceaşi luptă. Noi am început prost returul, dar acum ne-am mai revenit. Deocamdată e bine.
Reporter: Cum caracterizezi acest sezon din punctul tău de vedere?
Reghecampf: A fost un an bun. Am cea mai bună cotă de la echipă. Am cele mai multe goluri marcate şi cele mai multe pase de gol date dintre jucătorii de la Alemannia. Sincer, nu mă aşteptam să înscriu de atîtea ori, chiar dacă am patru goluri din penalty. Nu e chiar aşa de uşor să transformi aceste lovituri de la 11 metri.

„Sergiu Radu este fotbalistul anului la Cottbus”

Reporter: Cum explici explozia din acest an a unor jucători precum Sergiu Radu sau Vlăduţ Munteanu? E mai simplu în Bundesliga decît în România?
Reghecampf: Mă bucur mult pentru ei. Au dus mai departe la Cottbus ceea ce am făcut eu şi Miriuţă. Eu am fost desemnat de două ori jucătorul anului la Energie, Miriuţă tot de două ori, iar acum a venit rîndul lui Radu. Sînt sigur că Sergiu Radu va primi în acest an această distincţie.
Reporter: Totuşi, te aşteptai să reuşească un asemenea sezon?
Reghecampf: S-au acomodat foarte bine, iar stilul de joc de la acestă echipă li se potriveşte perfect. De asemenea, antrenorul le-a acordat încredere, iar acest lucru se vede în teren. Vlăduţ loveşte foarte bine mingea cu piciorul stîng, are viteză bună, un plasament foarte bun şi vede foarte bine jocul. Sergiu e foarte bătăios şi agresiv, iar viteza sa îl ajută mult. Sper să continue la fel pînă la finalul sezonului, iar Energie să rămînă în prima ligă.

Continuarea in SportMagazin powered by Kicker de luni, 5 martie 2007

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: