Naționala jurnaliștilor, demonstrativ înaintea meciului caritabil dintre Rapid și Dinamo, cu Răzvan și Mircea Lucescu

Legendele clubului roş-alb şi cele ale Rapidului se vor afla faţă în faţă într-un meci de gală pe stadionul Dinamo, vineri, 7 iunie, de la 18:30.

Mircea Lucescu va fi pe banca lui Dinamo, în timp ce Rapidul va fi condus de Răzvan Lucescu, iar cei doi tehnicieni, tată şi fiu, vor fi din nou faţă în faţă după 14 ani. În 2005, Răzvan Lucescu îşi învingea tatăl în Cupa UEFA, într-un meci Şahtior – Rapid 0-1.

În deschiderea acțiunii intitulată „Dăruim viața prin fotbal” este programat un meci demonstrativ între echipa Fundației Real Madrid și naționala jurnaliștilor, care este sponsorizată de Superbet, Aqua Carpatica și Alexandrion Group.

Loturile celor două echipe vor cuprinde cei mai importanți jucători, din care amintim: Andone, Lupescu, Marica, Fl. Petre, Kiriță, Dănciulescu, Stelea, Câmpeanu, C. Munteanu, Răducioiu, Lupu, Iftodi, Sabău / Pancu, Dulca, O. Maier, Măldărășanu, Ganea, Lobonț, Șumudică, Nanu, Stanciu, Raț, D. Niculae, Maftei sau Dani Coman.

Acțiunea caritabilă, care va fi transmisă pe Digi Sport, este făcută pentru elevul olimpic Gabriel Bălăcean (15 ani), care are sindromul Klippel-Trenaunay.

Cu ocazia acestui meci se vor mai sărbători 55 de ani de la debutul lui Mircea Lucescu ca jucător, 40 de ani de la debutul lui Mircea Lucescu ca antrenor și celebrarea a 2 generații de excepție: Dinamo 89 / Rapid  98, creații ale lui Mircea Lucescu.

Stiri recente

Marian Drăgulescu, printre giganți, pe terenul de baschet: A fost ultimul turneu Sport Arena Streetball înainte de marea finală din septembrie

Legendarul gimnast Marian Drăgulescu a fost prezent în weekend la ultimul turneu din circuitul național de baschet 3x3 Sport...