Mirel Rădoi, despre lupta la titlu a Universității Craiova: „Să luăm cele trei puncte ca să putem să rămânem pe loc de play-off”

Antrenorul celor de la Universitatea Craiova, Mirel Rădoi, a declarat că formaţia sa trebuie să câştige partida din deplasare cu FC Argeş pentru a rămâne în calculele pentru play-off-ul Superligii.

Universitatea Craiova întâlneşte, vineri, de la ora 21:00, pe Stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti, pe FC Argeş, într-o partidă contând pentru etapa a 13-a a Superligii.

„Întâlnim o echipă unde în momentul de faţă există o tensiune la nivel de rezultate şi la nivel de club. Dar în aceeaşi măsură aş spune că Argeş ar merita mult mai multe puncte după partidele disputate. Mă uitam că o perioadă de două luni nu au marcat niciun gol şi în ultima etapă au înscris de două ori cu FCSB. Asta înseamnă că sunt pe o pantă ascendentă. În mare, foarte multe lucruri din punct de vedere ofensiv nu are FC Argeş, are puţine, dar sunt foarte bine puse la punct. Trebuie să încheiem această partidă cu cele trei puncte de partea noastră ca să putem să rămânem în continuare pe loc de play-off.

Va fi un meci destul de echilibrat în care sper să ne impunem ritmul din primul minut. Nu trebuie să aşteptăm ca adversarul să-şi creeze ocazii sau să începem din minutul 15. FC Argeş este o echipă mult mai agresivă pe teren propriu, are jucători care pot face diferenţa”, a spus antrenorul.

Ce se întâmplă cu Arlauskis și Rivaldinho

Portarul Giedrius Arlauskis şi atacantul Rivaldinho vor juca în momentul în care vor fi refăcuţi din punct de vedere fizic, a explicat tehnicianul: „Pentru Arlauskis mai durează ceva, vom vedea când va fi la nivelul celorlalţi portari. Rivaldinho a jucat o perioadă, după care a fost accidentat… deci nu putem să îi folosim nepregătiţi sau accidentaţi. Acum depinde de ei să revină la forma fizică. Atunci când vor fi la acelaşi nivel cu ceilalţi vor avea şi minute”.

Noi (n.r.- noul staff tehnic) suntem de două luni aici. Oricât ne-am dori noi şi jucătorii, perfecţiunea nu există. Şi pentru jucători e foarte greu să asimileze toate principiile, să înţeleagă totul într-o perioadă relativ scurtă. E clar că mai e nevoie de timp. Ştiu că noi, antrenorii, spunem mereu că e nevoie de timp şi apoi ne schimbă patronii, dar ăsta e adevărul – Mirel Rădoi

Stiri recente

Tricolorii la Euro 2024: Echipele de start la meciul Belgia – România

Echipele de start la meciul Belgia – România, de la Koln, programat la ora 22.00, în grupa E a...