Mihai Leu a fost cel mai rapid în cursa de la Cheile Grădiștei

Fostul mare campion mondial la box Mihai Leu a reușit marea surpriză a primei etape din Campionatul Național de Viteză în Coastă.

Acesta a obținut cel mai rapid timp din weekend pe traseul de la Cheile Grădiștei, reușind să se claseze al doilea la general și primul la categorie.

Pe un Ferrari 458 Challenge, de Categoria I, ceea ce înseamnă că nu a suferit modificări, Leu a fost cronometrat cu 1:50,381 chiar la finalul ultimei manșe de concurs. Pentru această performanță, pilotul din Hunedoara a fost desemnat King of the Hill, trofeu oferit celui care înregistrează cel mai rapid timp de-a lungul întregului weekend al cursei.

Leu s-a duelat în această rundă cu mai multe prototipuri și mașini care ajungeau la 800 de cai putere și cântăreau aproape jumătate din greutatea unui Ferrari. De altfel, Cupa Cheile Grădiștei a fost câștigată de Octavian Ciovică, aceasta pilotând un prototip Radical SR8.

Peste 80 de piloți au fost prezenți la startul sezonului de viteză în coastă, care a avut loc la Cheile Grădiștei pe un traseu lung de 3,3 kilometri.

Stiri recente

Răzvan Lucescu a câștigat cu PAOK Salonic campionatul în Grecia. Ce a spus antrenorul român

PAOK Salonic, echipa unde antrenează Răzvan Lucescu, e campioana Greciei. Trupa românului a câștigat cu 2-1 partida cu Aris. PAOK...