Chef Cristina Neagu a intrat in bucatarie

Handbalistele de la nationala Romaniei au profitat din plin de ziua libera primita dupa victoria la 11 goluri in fata Macedoniei, in mansa tur a barajului pentru calificarea la Mondialul din decembrie.

Cristina Neagu si colegele s-au relaxat activ in bucataria unuia dintre restaurantele Hotelului Marriott. Pentru ca si-au dorit sa “prinda” cat mai multe din tainele artei culinare, handbalistele au avut parte de o lectie de cooking de la Chef Nicolae Lica, iar tot ce au invatat in cele doua ore petrecute au pus in practica, asigurandu-si, astfel, cina.

Pentru fetele noastre urmeaza miercuri, de la ora 18:00, la Skopje, meciul retur cu Macedonia de Nord. Partida din deplasare pleaca de la avansul de 11 goluri (33-22) obtinut de “tricolore” sambata, in Sala Dinamo.

Campionatul Mondial din 2021 are loc in decembrie, in Spania,in perioada 2-19, si va reuni 32 de reprezentative. Romania a participat la toate editiile de pana acum ale Campionatelor Mondiale.

Stiri recente

Pele, mesaj pentru Kylian Mbappe! De ce i-a mulțumit legendarul fotbalist starului Cupei Mondiale 2022

Pele, internat în spital de săptămâna trecută, i-a mulţumit lui Kylian Mbappe pentru sprijinul său şi l-a felicitat pentru...