Messi vrea să joace la și CM din 2026

Messi îşi doreşte mai mult ca niciodată să joace la următoarea Cupă Mondială, care va avea loc în Statele Unite, Canada şi Mexic, dar că, “în mod realist, va fi dificil”.

“Singurul lucru la care mă gândesc acum este să ajung la Copa America”, a spus Messi.. Această competiţie, pe care a câştigat-o cu Argentina în 2021, va avea loc în iunie-iulie în Statele Unite, unde joacă acum Messi.

“După aceea, timpul va spune dacă voi fi sau nu la Cupa Mondială din 2026. Voi ajunge la o vârstă (39 de ani) care, în mod normal, nu mi-ar permite să joc.

Am spus deja că nu credeam că voi fi acolo, iar oamenii au crezut că mă voi retrage după ultima Cupă Mondială, dar este exact invers. Acum îmi doresc să fiu acolo mai mult ca niciodată”.

De la câştigarea titlului mondial din 2022, Messi, 36 de ani, a repetat că viitorul la echipa naţională depinde de cum se simte, fără a se proiecta în viitor.

“Nu mă gândesc la Cupa Mondială şi nu spun 100% că nu voi fi acolo, pentru că se poate întâmpla orice. Având în vedere vârsta mea, cel mai normal ar fi ca eu să nu fiu acolo.

Poate că vom avea rezultate bune la Copa America şi totul va fi pregătit pentru a continua. Poate că nu vom reuşi. În mod realist, va fi dificil.

După atâţia ani de suferinţă, astăzi este cel mai special moment pe care l-am trăit vreodată şi vreau să mă bucur din plin de el, fără să mă gândesc la doi sau trei ani înainte.

Ceea ce, în fotbal, este o perioadă foarte lungă”, a spus căpitanul campioanei mondiale.

Stiri recente

Planurile de securitate ale Jocurilor Olimpice de la Paris au fost furate dintr-un tren

O geantă în care se aflau un computer şi două stick-uri de memorie USB care conţineau planurile de securitate...