Messi: Cred că Diego Maradona s-ar bucura pentru mine

Messi a devenit fotbalistul argentinian cu cele mai multe meciuri disputate la CM (22), depăşindu-l pe Maradona, după succesul naţionalei în faţa Poloniei. Scor 2-0, graţie căruia sud-americanii s-au calificat în optimile de finală ale competiţiei.

“Am aflat acest lucru de curând, nu ştiam. Este o bucurie pentru mine să pot continua să obţin astfel de recorduri. Cred că Diego ar fi super fericit pentru mine, pentru că mereu mi-a arătat multă afecţiune. A fost mereu fericit când lucrurile au mers bine pentru mine

Ne-am atins primul obiectiv, care a fost să ieşim din această grupă, după ce am început aşa cum am făcut-o (înfrângere în faţa Arabiei Saudite, scor 1-2).

Am fost foarte frustrat că am ratat penalty-ul. Pentru că ştiam că un gol poate schimba tot jocul, că pe poate face să joci altfel. Dar cred că după penalty-ul pe care l-am ratat echipa a ieşit mai puternică.

Cei de pe bancă m-au încurajat şi cred că am făcut un meci grozav, un joc frumos. După primul gol, totul a mers aşa cum ne-am dorit.

Am reînceput să facem ceea ce am făcut de atâta timp şi ceea ce am încercat să facem de la începutul Cupei Mondiale, dar nu am putut din diverse motive. Însă faptul că am reuşit să o facem astăzi ne dă încredere pentru viitor”. A declarat Messi la finalul meciului de miercuri.

În optimile de finală, Argentina va întâlni Australia, iar decarul argentinian a comentat: “Ştim că de acum înainte totul este foarte dificil.

Că oricare ar fi adversarul, va fi complicat. Am văzut recent, chiar noi, că orice adversar poate face un meci bun împotriva ta şi te poate învinge. Aşa că de mâine începem să ne pregătim”.

Argentina va înfrunta Australia în optimile de finală ale Cupei Mondiale 2022, sâmbătă, pe Ahmad Bin Ali Stadium din Ar-Rayann (21:00).

Stiri recente

Mbappé, invitat la un dineu la Palatul Elysee alături de preşedintele Macron şi emirul Qatarului

Kylian Mbappé a primit o invitaţie pentru a participa la un dineu oficial la Palatul Elysée alături de preşedintele...