Dacă Messi juca pentru noi, iar Lewandowski pentru Argentina, Messi nu ar fi marcat, iar Lewandowski ar fi înscris 5 goluri – spune selecționerul Poloniei

Selecţionerul Poloniei, Czeslaw Michniewicz consideră că Robert Lewandowski ar fi marcat 5 goluri dacă ar fi jucat pentru Argentinei în meciul de pe Stadium 974 din Doha. Și câştigat cu 2-0 de sud-americani.

“Lewandowski a fost foarte implicat în joc, dar nu a fost ajutat să marcheze. Dacă Messi juca pentru noi, iar Lewandowski pentru Argentina, Messi nu ar fi marcat, iar Lewandowski ar fi înscris cinci goluri.

Robert este un mare atacant şi ne aşteptăm să marcheze mereu, dar nu a avut ocazia să facă acest lucru. Jucăm din nou duminică. Franţa este foarte puternică. Are o generaţie fantastică, cu jucători fantastici.

Au un joc dinamic, rapid, cu calităţi fizice deosebite. Toţi cei care înfruntă Franţa au probleme, le vom avea şi noi. Mi-ar plăcea să văd un duel Franţa – Brazilia, dar va trebui să învingă mai întâi Polonia”. A adăugat Czeslaw Michniewicz.

Polonia va juca în optimi campioana mondială en titre, Franţa, duminică, pe Al Thumama Stadium din Doha (17:00)

Stiri recente

Chapeau bas, fetelor!

Chapeau bas, fetelor! - Editorial de Cristi Mîndru La tragerea la sorti de la ,,Tiriac Open” de ieri am incheiat...