Messi a câştigat premiul FIFA The Best pentru cel mai bun jucător al anului. Declarație emoționantă a acestuia

 Leo Messi a câştigat premiul FIFA The Best pentru cel mai bun jucător al anului, în cadrul galei organizate, luni seară, la Milano.

Starul argentinian le-a luat faţa fundaşului echipei FC Liverpool, Virgil van Dijk, clasat pe locul al doilea, şi rivalului său de-o viaţă Cristiano Ronaldo, de la Juventus Torino, care a ocupat locul 3.

Fotbalistul Barcelonei a fost copleşit de faptul că doi dintre cei trei fii ai săi au asistat la gala de la Milano.

„Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au decis că merit acest premiu. Pentru mine, premiile individuale sunt pe locul doi. Pe primul loc este colectivul. Dar astăzi este o zi specială pentru mine. Îi am pe soţia mea şi pe fiii mei alături de mine, aici. Este pentru prima oară când ei se află aici. Thiago (n.r. – fiul cel mare) a fost la o gală, dar era prea mic şi nu-şi mai aminteşte nimic. Să-i văd aici este ceva de nepreţuit. Amândoi sunt îndrăgostiţi de fotbal şi îi urmăresc cu timiditate pe toţi jucătorii. Este o zi extraordinară să împart acest moment cu ei şi cu Ciro (n.r. – în vârstă de un an), care a trebuit să rămână acasă, pentru că este încă mic. Ar fi fost complicat să vin cu toţi trei. O seară plăcută!”, a spus Messi.

Stiri recente

Cozmiuc şi Bejan, medalie de aur la dublu rame la CM de canotaj

Echipajul de dublu rame (M2-), compus din Marius Cozmiuc şi Sergiu Bejan, a cucerit medalia de aur la CM...